Natuurlijk wil je op je Instagram zoveel mogelijk likes op een foto waar jij goed opstaat. We kunnen je wel een handje op weg helpen, want het gaat namelijk ook om de kleding die je aan hebt op de foto. Met deze kledingstukken gaat dat zeker lukken.

Getailleerde blazer

Het zorgt voor een frame in je outfit.  Door de vulling in de schouders, worden deze ook meer benadrukt op een goede manier. Veder staat het classy en meer likes op je Instagram foto gegarandeerd. Dus jij bent helemaal klaar voor de foto.

Donkere bril

Geen make-up op of te weinig geslapen? Een zonnebril is all you need om de perfecte selfie te faken. Laat je gespiegelde glazen maar thuis en kies voor een paar met donkere glazen. Zo ziet niemand  je camera in de reflectie.

Open jas

Net als bij de blazer zorgt het ervoor dat er een frame om je lichaam heen zit. Kleed je verder aan met wat basic items. Zoals een wit, zwart of grijs t-shirt, ligt er natuurlijk ook net aan welke kleur jas je aan hebt. Daaronder een jeans en een goed paar sneakers en je ziet er perfect uit om op de foto te gaan.

Off Shoulder top

Deze doet het ook altijd goed. Ten eerste omdat het al een mode trend is en ten tweede omdat het pretty staat. Probeer een beetje op te vallen met de off shoulder top. Kies voor tinten als rood, donker blauw of wit.

Statement oorbellen

Hoewel we helemaal fan zijn van de earparty, is dé manier om een knappe selfie helemaal af te maken zijn statement oorbellen. En waar moet je zijn voor de statement oorbellen? Juist. Mango!

Classy overhemd

Als je wilt dat je nek net iets langer lijkt, probeer dan de eerste drie knoopjes van je blouse open te maken. Classy overhemden staan altijd goed bij iedere look. Je kunt het stoer, sexy en classy combineren, het is maar net hoe jij op de foto wilt staan.

Pointed tip

Dat je benen niet langer worden van een enkelbandje weten we natuurlijk al lang. Maar wist je ook dat je je benen kunt verlengen met schoen die in een punt lopen?

Flared jeans

Door een broek met wijde pijpen aan de onderkant lijken je benen veel langer dan dat ze in werkelijkheid zijn. En er komt ook nog eens bij kijken dat de flared jeans op dit moment een enorme trend is, dus je slaat twee vliegen in één klap.

 

Nooit meer een verkeerde foto
Dit zijn de geheimen van fotogenieke vrouwen
Zo sta je altijd goed op je paspoortfoto

PHOTOCREDITS: GABRIELALOBO
(Visited 1.064 times, 1 visits today)