Deze kleuren staan het mooist bij groene ogen

Groene ogen zijn erg zeldzaam, dus lucky you als je deze kleur ogen hebt! Des te meer reden om groene ogen te benadrukken. Daarom hebben wij een aantal kleuren op een rijtje gezet die het mooist staan bij vrouwen met groene ogen.

Metallic

Er is geen enkele oogkleur die zo mooi staat bij metallic als groen. Wanneer je items draagt met deze kleur vallen je groene ogen extra op en hoef je nooit bang te zijn dat je metallic niet kan hebben.

Rood

De kleur rood en rode tinten versterken je groene ogen. Rode items staan als het goed is dus bovenaan je wishlist. Ga bijvoorbeeld voor een koraalrode trui of een oud roze jack. Wat ook wel een leuk feitje is, is dat vrouwen die rood dragen aantrekkelijker gevonden worden door mannen. Als dit je niet overtuigt, weten wij het ook niet meer.

Groen

Groene ogen vallen soms niet zo op als je een vergelijkbare tint draagt, zoals blauw. Je kan je ogen versterken door het dragen van groene items. Klinkt logisch, maar waarom is dat precies zo? Door dezelfde tint als je oogkleur te dragen, wordt deze kleur extra versterkt. Ga bijvoorbeeld voor een groen item zoals een top, of trui. Houd de rest van je outfit rustig met bijvoorbeeld een zwarte broek.

READ NEXT
Deze kleuren staan het mooist bij blauwe ogen
Deze indruk laat je achter bij het dragen van een bepaalde kleur
Deze kleur staat het best bij leopard

[show_boutique_widget id=”752430″]