Deze schoenen staan onder elke jurk

Het is weer tijd om de mooiste jurkjes voor de zomer in te slaan! Hopelijk kunnen we ze ook snel aantrekken. Wel is het altijd een hele opgave wat voor schoenen je er onderaan trekt. Ga je voor een sneaker? Zo ja, wat voor een? Of voel je je beter wanneer je een hak draagt… Wij hebben de schoenen die altijd staan onder een jurk voor je op een rijtje gezet. Zo zie jij er altijd prachtig uit en bega je geen enkele misstap.

Sneakers

Een paar toffe sneakers kan eigenlijk onder elke jurk. Wanneer je een drukke jurk hebt, kun je ervoor kiezen om voor een effen witte sneaker te gaan. Heb je een rustige jurk? Dan kun je deze afstijlen met een paar toffe, opvallende sneakers.

[show_boutique_widget id=”834733″]

Strappy sandalen

Strappy sandalen staan het mooist onder een cocktailjurk of midi jurk. Ze kunnen natuurlijk ook prima onder een casual jurk, vooral als je deze op een wat stijlvollere manier wil dragen.

[show_boutique_widget id=”834734″]

Leren slippers

Perfect voor deze zomer zijn de leren slippers. En ze zitten ook nog eens heerlijk. Ook deze kun je, net zoals de sneakers, onder bijna elke jurk dragen. Van mini jurk tot maxi jurk.

[show_boutique_widget id=”834732″]

Loafers

Loafers zijn perfect voor een dagje kantoor. Ze zijn lekker luchtig, maar wel stijlvol. Deze staan het beste met een midi of maxi jurk.

[show_boutique_widget id=”834731″]

Laarsjes

De laarsjes zijn niet alleen een winteritem. Ook in de zomer worden ze volop gedragen. Van Dr. Martens tot cowboy boots. Alles mag. Ook deze laarsjes kunnen onder elke jurk. Ze maken vooral je outfit stoerder.

[show_boutique_widget id=”834729″]

 

READ NEXT:
– De leukste schoenen voor het festivalseizoen
– Hier zie je deze zomer elk modemeisje op lopen
– Zo worden je sneakers shiny wit