Deze serie krijgt de HOOGST mogelijke score op Rotten Tomatoes

Kan jij je een wereld zonder Netflix nog indenken? Wij niet. We zitten met z’n allen heel wat uren aan de buis gekluisterd als we weer een nieuwe Netflix verslaving hebben gevonden. (Check hier hoeveel tijd jij al kwijt bent aan je series op Netflix.) We don’t blame you, dus we hebben weer een verslaving voor je gevonden: The End of the Fucking World. Deze serie zit vol met donkere humor en geloof ons, binnen no time heb je de 8 seizoenen afgekeken. Ja, 8.

Thriller of komedie?

The End of the Fucking World (ook wel TEOTFW genoemd) staat sinds vrijdag online op Netflix. De serie gaat over een 17-jarige jongen genaamd James. Hij is er zeker van dat hij psychopathisch is. Dat wordt je ook meteen duidelijk gemaakt in het begin van de serie. Op een dag begint Alyssa, een nieuw meisje, bij hem op zijn school. Ze is bijna altijd chagrijnig en haat bijna alles om haar heen, behalve James. Ze trekt steeds vaker met James op en de twee komen er ook achter dat ze iets gemeen hebben: ze missen beiden één van hun biologische ouders. De twee vormen een interessant koppel, en raken steeds vaker in de problemen als Alyssa James vraagt mee te gaan op een roadtrip om Alyssa’s echte vader te vinden.

De serie is vrij donker, maar heeft ook zeker wel humor, op een eigen manier. Of de serie nu een thriller of een komedie is, daar zijn de meningen over verteld… Het is echt even iets anders dan je gewend bent. We willen niet spoilen, dus kijk de serie snel vanavond nog. En sla deze superlekkere smaken popcorn maar vast in.

Heb je deze Netflix tips ook al gezien?
Dit zijn de 13 leukste films op Netflix die je OOIT eens gezien wil hebben
> Deze serie op Netflix verdient naast een 8,4 op IMDb veel meer fans
> Morgen komt deze thrillerserie op Netflix