Deze tas past het beste bij jouw lifestyle!

The perfect bag, we dromen er allemaal van! Maar als je dan eenmaal besluit er ook echt eentje aan te gaan schaffen, wil je het wel goed doen. Kies daarom voor een model tas die perfect op jouw lifestyle aansluit. Dit zijn de 6 varianten!

Handtas

Het fijne van dit model is het feit dat je hem op verschillende manieren kunt dragen. Daarnaast is dit een tas die altijd goed is. Dus heb je geen tijd of zin om continu je spullen in een andere tas te doen? Dan is dit de perfecte tas voor jou!

[show_shopthepost_widget id=”933470″]

Clutch

Heb je niet veel spullen nodig of ben je gewoon een ontzettend feestbeest? Dan moet jij zeker weten een clutch aanschaffen.

[show_shopthepost_widget id=”933430″]

Cross-body

Heb je het liefst je handen zo veel mogelijk vrij en geen zin om met een tas te sjouwen? Dan is dit de perfecte bag voor jou! Draag hem overdag tijdens het winkelen, maar ook ’s avonds bij het shoppen.

[show_shopthepost_widget id=”933440″]

Bucket-bag

Heb je altijd veel spullen bij je maar wil je dat niet laten zien? In een bucket-bag kun je veel spullen stoppen zonder dat dat duidelijk is!

 

[show_shopthepost_widget id=”931680″]

Rugtas

Rugtassen zijn helemaal in, en dat heb je vast niet gemist. Is dit een trend die ook jou aanspreekt? Het is een tijdloos item en is vooral zeer praktisch. Kies voor een model in een mooi materiaal voor wat meer klasse!

[show_shopthepost_widget id=”931710″]

Shopper

Ben je iemand die veel reist? Of heb je altijd een laptop mee? Een shopper is zo’n magische tas waar dit met gemak in past. Daarnaast kun je ook je tijdschriften, sweaters en flessen wijn er in proppen. Al-tijd handig!

[show_shopthepost_widget id=”931690″]