Dit doe je wel met je vader maar niet met je moeder

Het is vandaag Vaderdag en dus is het tijd om even stil te staan bij onze fantastische papa’s. Vandaag gaan we het hebben over dingen die je het beste met je vader kunt ondernemen. Shoppen, koken en wijntjes drinken doe je natuurlijk het liefste met je moeder. Daar is ze goed in en daarmee bonden jullie het beste. Maar sommige dingen doe je gewoon écht alleen met je vader. Zoals deze:

1. Flauwe grappen maken
Samen met je vader lachen om flauwe grappen! Jullie maken ze constant over en weer en liggen helemaal in een deuk. Je moeder volgt er inmiddels niks meer van. Gierend zeg je: “Ik leg het zo wel uit mam!”

2. Gamen
Ongegeneerd elkaar onderuit schoppen met Fifa of samen een eetcafé beroven in GTA, het kan allemaal. Niks is te gek en jullie zijn bloedfanatiek!

3. Voetbal kijken
Terwijl je moeder zich ergert aan het geschreeuw op de bank zit jij naast je vader te mee te schreeuwen met de voetbalwedstrijd! “CORNER!! Pa, dit is toch gewoon een corner waard?!” 

4. BBQ’en
Lekker aan een paar satéspiesjes draaien terwijl je met een biertje in je hand staat te beppen met je pa. Bestaan er betere dingen op de wereld?

5. Wedstrijden
Wie het snelst zijn/haar eten op heeft, wie het hardst kan rennen of wie de meeste biertjes kan drinken. Jullie maken overal een wedstrijdje van terwijl je moeder je nog waarschuwt voor de gevaren.

6. Mensen kijken
Vaders kunnen grappige opmerkingen maken over voorbijgangers. “Wat heeft zij een platte kont zeg!” You couldn’t agree more…

7. Mannen issues
Bij je vader kun je altijd terecht voor praat over jongens. Gedraagt hij zich gek over de app of snap je zijn gedrag niet wanneer hij met vrienden is? Praat even met je pa en je bent een stuk wijzer aan het eind van de avond. Wat zijn mannen toch ingewikkeld!

8. Klussen
Een Ikea kastje in elkaar zetten of een lekke band plakken? Vaders kunnen het allemaal! “Paaaaaaap…?”

9. Eten afhalen
Je bent aan het werk en weet eigenlijk al wat je vanavond gaat eten. Want je moeder is van huis en dat betekent: afhalen. No way dat je vader zich gaat wagen aan het fornuis. Dan brengt ‘ie ook al je moeders pannen in de war enzo. En ja hoor, daar is het appje met de vraag: “Waar gaan we dit keer halen?”

10. Bier drinken
Dit is gewoon het allergezelligst met je pa. De meters bier vliegen je om de oren maar het zijn keer op keer legendarische avonden. 

READ NEXT:
Drankjes die je een strakke buik geven
Deze tas past het beste bij jouw lifestyle!
Sciene says: We vallen op mannen die op onze vaders lijken

Source: Cardio