Dit draag je als alles in de was zit

Je hebt wel eens van die dagen dat echt alles (maar dan ook echt alle leuke dingen!) in de was zit. (Je jeans wassen? Hell no!). Misschien wel een beetje onze eigen luie schuld omdat we die stapel dirty laundry steeds lieten liggen.. Maar ja het is natuurlijk wel vervelend want wat moet je dan aan als alles in de was zit? Wij hebben een paar goede tips voor je bedacht zodat je toch nog stylish de deur uit kan.

Outfit ideas en tips voor als alles in de was zit.

1. Basics opleuken

Heb je alleen saaie basic kleding over? Dat is helemaal prima! Leuk ze gewoon een beetje op door dat mooie paar hakken uit de kast te trekken. Draag er een statement ketting bij en you look fab!

2. Oude sweater

Je hebt vast nog wel een oude sweater ergens liggen. Dan is dat je redding want sweaters zijn helemaal in! Ook een oude kan je superleuk combineren met een simpele jeans of zwarte jeans en sneakers. Met een leren jasje maak je je stoere outfit helemaal af!

3. Jeans jasje van huisgenoot

Neus is even in de kledingkast van je huisgenootje. Heeft hij/zij nog een leuk jeans jasje of denim blouse? Dit kan je basic outfit namelijk net dat beetje extra geven! (Check hier de do’s and don’ts van denim on denim).

4. Blouse van je vriendje

Als je een vriendje hebt kun je natuurlijk ook gewoon wat leuke items van hem lenen zoals een blouse. Oversized blouses zijn namelijk super stylish!

5. Jogging

Je kunt ook gemakkelijk je joggingbroek casual chic maken door er een paar sexy hakken onder te dragen en er een cute blazer op te doen. Een leuke clutch of klein schoudertasje erbij en je ziet er heel elegant uit met je joggingbroek!

Meer styling tricks
Je eigen stijl vinden in 8 stappen