Dit drankje kan puistjes voorkomen

We zijn altijd op zoek naar de beste crèmes, we scrubben ons suf en halen (bijna?) elke avond onze make-up eraf. Toch komen die gemene puistjes van tijd tot tijd weer tevoorschijn. En nu hebben we dus gehoord, dat je die ellendige krengen kan voorkomen. En daar, hebben wij wel oren naar.

It’s tea o’clock!

Puistjes… daar wordt niemand vrolijk van, toch? En waar iedereen weet dat voorkomen beter is dan genezen, kunnen we dit probleem ook aanpakken. Acné wordt veroorzaakt door ontstekingen in de huid. En welk ‘goedje’ gaat ontstekingen juist tegen? Precies: munt.

Munt bevat bepaalde ingrediënten die ervoor zorgen dat ontstekingen in je huid worden tegengegaan. Een positief gevolg hiervan is dat puistjes hierdoor minder kunnen worden.

Dat vitamine A een wondermiddeltje is voor de huid is al jaren bekend. Maar dat munt ook boordevol vitamine A zit, dat was voor ons onbekend. Als jij last heb van een vettige huid dan is muntthee je beste vriend. Een vette huid is een trigger voor pukkeltjes.

Muntthee zorgt ervoor dat de huid minder olie gaat produceren. Met als gevolg een minder vette en gezonde huid. Een of twee koppen muntthee per dag te drinken is al genoeg. Het liefst zónder suiker of honing en jij hebt binnen no-time een perfect skin.

Is het kwaad al geschied? Dan kun je hier lezen hoe je een puist zo groot als de Mount Everest binnen no-time wegkrijgt

Deze wil je NU inslaan!
> Theesoorten die je wil drinken voor een mooie huid

Waar water met fruit niet allemaal goed voor is
Voeg dit toe aan je water voor een mooie huid

Calo’s verbranden met je favoriete thee!
Waarom je altijd een schijfje gember in je thee wil doen