Dit is alles wat je wilt zien in November

Deze maand komen er weer veel nieuwe series en vooral nieuwe seizoenen van series op Netflix en Videoland. De genres gaan van real life naar actie en thriller, dus je hoeft je de komende maanden zeker niet te vervelen. We hebben de beste series allemaal voor je op een rijtje gezet.

Documentaire Famke Louise

Het zal je vast niet ontgaan zijn, want iedereen heeft het over deze nieuwe documentaire. In deze docu zie je het leven van de YouTuber en inmiddels zangeres/rapper Famke Louise vanaf het moment dat ze bekend begon te worden. Het is een hele echte en aangrijpende documentaire die ook de keerzijde van alle roem laat zien, vooral omdat ze pas 19 jaar oud is. Al ben je geen fan van haar of haar muziek, is de documentaire alsnog erg interessant om te zien. Bekijk hem snel op Videoland!

The Sinner

Goed nieuws voor de fans van deze serie, want een nieuw seizoen staat net een paar dagen op Netflix. Wie hoopte op een terugkeer van de actrice Jessica Biel, ook wel Cora Tannetti in de serie, heeft helaas pech, want het nieuwe seizoen begint weer met een compleet nieuw verhaal. Dit keer gaat het om een jongen van elf die zijn ouders heeft vermoord, maar waarom en hoe heeft hij dat gedaan? Dat ga je zien in een spannend en duister tweede seizoen.

https://www.youtube.com/watch?v=K8j61MUB8y4

Narcos

Seizoen 4 van Narcos is vanaf 16 november te zien op Netrflix. In het eerste seizoenen ging het vooral om het leven van Pablo Escobar, maar in seizoen 4 is er een compleet nieuwe verhaallijn met nieuwe hoofdrolspelers. De serie speelt zich nu ook af in Mexico in plaats van Colombia en daarom is de naam aangepast. Die is nu ‘Narcos: Mexico’. Het zal een heel ander seizoen zijn dan je gewend bent van de Narcos reeks.

https://www.youtube.com/watch?v=VBLcYJ7C4F0

House of Cards

Het zesde en laatste seizoen van House of Cards staat sinds een week op Netflix. Wel zonder Kevin Spacey, want door de hele situatie rondom hem werden de laatste opnames van het seizoen afgelast. Daarom heeft het laatste seizoen ook minder afleveringen dan normaal. In dit laatste seizoen is Claire Underwood, de vrouw van Frank Underwood, president en het schijnt een erg spannend en bijzonder seizoen te zijn. Bekijk hem nu op Netflix.

The Bodyguard

Deze serie staat nu al een paar maanden op Netflix, maar werd oorspronkelijk uitgezonden op de BBC. De serie gaat over een voormalige oorlogsveteraan die nu werkt voor de politie in Londen waarbij hij belangrijke mensen moet beschermen. Wanneer hij wordt aangesteld om de machtige minister van binnenlandse zaken te beschermen ziet hij dat helemaal niet zitten. Haar politieke standpunten zijn compleet het tegenovergestelde dan die van hem en hij weet niet meer of hij moet kiezen voor zijn plicht of eigen overtuigingen. Hij zou verantwoordelijk moeten zijn voor haar veiligheid, maar hoe veilig is de minister eigenlijk? Deze super spannende serie kan je nu kijken op Netflix.

Making a Murderer

Het tweede seizoen van deze serie staat nu een paar weken op Netflix en heeft veel succes. Dit seizoen gaat in het kort over wat er gebeurt in de fase nadat je bent veroordeeld voor een misdaad. Dit zie je vaak niet terugkomen in series en daarom vonden de makers van Making a Murderer het tweede seizoen een goed moment om dit onder de aandacht te brengen. Stel je voor: Je bent veroordeeld voor iets wat je helemaal niet hebt gedaan? Wat kan je dan nog doen? Bekijk de serie snel!

 

READ NEXT
De fijnste series die je met mannen kan kijken
De leukste films op Netflix die je echt wilt zien
Wat de redactie NU kijkt op Netflix en Videoland