Dit is het shirt dat we allemaal gaan dragen in 2018

We vertelden je al eerder welke trends wij in 2018 vaarwel gaan zeggen, om weer meer ruimte in onze kast te creëren voor nieuwe knappe trends. Maar sommige trends komen eens in de zoveel tijd ook weer terug. Zo kan je beter je hoge Converse sneakers niet wegdoen, want alle modemeisjes lopen hier weer op. Een ander item dat we in 2018 weer volop gaan dragen is de polo! Hij is terug van weggeweest. En wij zien het wel zitten.

Comeback

De polo komt origineel uit de jaren ’70. Destijds is de polo groot gemaakt door de merken Ralph Lauren en Lacoste. De polo werd voornamelijk gedragen tijd luxe sporten. Zoals paardrijden, rugby, polo, cricket, tennis en hockey.

We zullen ze komend jaar in verschillende stijlen in de winkels zien hangen. Met strepen, opvallende prints en eye-catching kleuren. Houd de winkels in de gaten, en wees er snel bij.

Tip: houd vooral de rekken op de mannenafdeling in de gaten, want hier vind je ze ook genoeg.

Styling

In de jaren ’90 droegen we de polo volop. Zo droegen we twee polo’s over elkaar heen of droegen we er een witte longsleeve onder. Dat gaan we in 2018 anders aanpakken. Dan dragen we hem het liefst op een metallic skirt zodat er een duidelijk contrast te zien is.

Wij hebben een aantal inspiratiebeelden voor je klaarstaan.

Nog op zoek naar een nieuwe winterjas?
Modemeisjes kunnen niet stoppen met het dragen van DEZE jas

Deze items zijn trending op Instagram:
6 items die Instagram overnemen en wij ook willen hebben

Toe aan een nieuwe coupe?
Dit is de populairste haarkleurtrend van het moment

PHOTO CREDITS MISCHA NONOO