Dit is wat jouw Facebook posts over jou zeggen!

Heeft je konijn vandaag voor het eerst een vreugderondje gerend in het nieuwe hok? Dit is natuurlijk precies wat al jouw Facebook vrienden willen weten! Dus besluit je een half uur te besteden aan een gezellige post, inclusief foto. Winning!  Hoeveel likes zal je dit keer krijgen? Of moet je het meer van de reacties hebben? (Door deze Instagram filter krijg je de meeste likes, wist jij het al?) Op de vorige post, toen je konijn wereldkampioen keutels leggen was geworden, scoorde je in ieder geval bovengemiddeld. Dat belooft een hele hoop. Maar wat zeggen jouw Facebook posts nou eigenlijk over jou? Wij zochten het voor je uit en kwamen uit op 4 types.

1. De emotionele poster
Schrijf je door middel van een post vaak de emoties over je ingewikkelde relaties van je af? Of deel je iets te regelmatig liedjes of songteksten? Eigenlijk zijn vrienden daar voor en daarom blijkt dat dit soort mensen vaak een laag zelfbeeld hebben.

2. De sociale poster
Ben jij altijd degene die als eerste uitgenodigd wordt op verjaardagen omdat je zo goed op de tafel kunt dansen? Bevindt je je over het algemeen altijd onder de mensen? Je zorgt altijd dat er een kiekje van op Facebook terecht komt. Ook houd je je na een avondje stappen uitgebreid een middagje bezig met vriendschapsverzoeken versturen naar al die gezellige mensen die je ontmoet heb. (Geen idee wat je aan moet tijdens het stappen, deze looks zijn allemaal onder de 70 euro en nog leuk ook!) Herkenbaar? Volgens studies ben jij van nature extrovert!

3. De-eindeloze-uurlijkse-kinderfoto-poster
Ha, als je deze niet in je Facebook lijst hebt, gaat het behoorlijk mis. Want wie kent ze nou niet? Die veel te blije net-moeders die je overspoelen met vreselijke foto’s of filmpjes van hun kind die net kan staan. De eerste is echt hartstikke leuk maar na de honderdste, scroll je er snel voorbij. (Wist je trouwens dat je berichten van bepaalde mensen kunt verbergen door op het kruisje rechtsboven te klikken? You’re welcome). Over deze posters wordt gezegd dat ze veel waarde hechten aan het aantal likes dat ze krijgen, en daar ook zelfs in door kunnen draaien. Wat Facebook al niet met je kan doen…

4. De narcistische poster
Heeft hij nou naast zijn veter-diploma ook nog zijn wo-diploma gehaald deze maand? Je ziet door de bomen het bos niet meer met al deze prestaties. Eigenlijk is hij nooit actief op Facebook, want je ziet nooit iets voorbij komen, totdat er weer iets behaald is. Dan moet opeens iedereen het weten en kun je er letterlijk niet om heen. Deze posters zijn vaak (mannelijke) narcisten. Wees gewaarschuwd voor deze gevaarlijke typetjes!

P.S. Ook je diploma behaald en ben je daardoor afgestudeerd? Dit moet je in je kast hebben!

Source: Stylista