Dit item maakt je skincare routine zoveel makkelijker

We weten inmiddels heel goed dat we onze make-up af moeten halen voordat we gaan slapen. Maar soms, dan hebben we daar gewoon ECHT geen zin in. Het liefst duiken we gewoon meteen ons bed in. Helaas weten we beter. Het is zo belangrijk om je huid goed te reinigen – je kunt er verstopte poriën en een doffe huid van krijgen- en er is niets viezer dan je gezicht drogen en nog make-up vlekken vinden op je handdoek. Was er maar iets waardoor het allemaal veel makkelijker en vooral sneller kon gaan.

Washandjes

Misschien gebruik je al een washandje tijdens het reinigen van je huid. Goed, maar om je gezicht optimaal te reinigen heb je niet zomaar een gewoon washandje nodig maar een baby-washandje. Het haalt in één keer je make-up eraf én het werkt ook nog eens als een lichte peeling. Door de vezels zijn baby-washandjes veel zachter dan de normale, ruwe variant.

Techniek

Leuk zo’n baby washandje, maar wat is dan dé techniek om al je make-up er zo snel mogelijk af te krijgen? Begin met een reinigende lotion en breng dit aan op een droge huid. Maak daarna je handen nat en wrijf over je gezicht. Je make-up begint nu los te komen. Maak nu een baby washandje nat en wrijf hem rustig over je hele gezicht. Je zult zien dat het washandje al je make-up meeneemt. En het fijnste is, je kan ze heel heet wassen dus alle bacteriën zijn er zo uit. Inslaan dus!