Dit staat het mooist onder je doorzichtige shirts

Doorzichtige shirts staan mooi en sexy. Met stipjes op je mouwen of gewoon neutrale shirts. Ze zijn perfect voor naar een feestje maar je kan ze ook gewoon overdag dragen als je het combineert met een mooie blazer. Iedere broek staat hier ook mooi onder. Oké, je kan de top dus goed combineren met bijna alles, maar vind je het ook lastig om te bepalen wat je ónder de doorzichtige shirts draagt? Met deze items style je de shirts op z’n best:

Een bralette

Bralettes maken de hele look met een doorschijnende top nog sexier. Bekijk hier de mooiste bralettes van dit moment. Heb je een zwarte doorschijnende top? Dan draag je er ook een zwarte bralette onder. Kies altijd dezelfde kleur bralette als je shirt om het classy te houden. Kies er een waar jij je goed in voelt. Het is een hele leuke optie voor naar een feestje.

[show_boutique_widget id=”638278″]

Een camisole

Als je het iets te bloot vind om overdag een bralette onder je doorschijnende shirt te dragen, is een camisole een goede optie. Je kan zo ook je eventuele love handles veel beter verbergen. Wil je je buikje nog beter verbergen? Dan kan je dit het best dragen.

[show_boutique_widget id=”638277″]

Meer leuke inspiratie voor doorschijnende kledingstukken en andere outfits:
Styled by Manon – Zo kleed je je stijlvol in het zwart
Styled by Manon – Deze panterprint coat wil je hebben!
De 6 grootste herfst trends van dit jaar

 PHOTO CREDITS: BRANDYMELVILLEUSA