Dit trek je aan naar je eerste date

Ga je binnenkort op date? Help, wat doe je dan aan?! We hoeven je niet te vertellen hoe belangrijk de eerste indruk is want niet alleen wij vrouwen scannen iemand van ‘onder naar boven’, ook mannen doen dit! Je besteedt altijd wel iets meer aandacht aan je outfit op zo’n eerste date. Het is wel belangrijk om bij je eigen stijl te blijven. Ga niet ineens heel over-de-top als je dit normaal ook niet doet. (Want zo leert hij the real you natuurlijk niet kennen). Om je te helpen hebben wij first date proof outfits (die je direct kunt shoppen) voor je klaarstaan en handige (styling) tips voor je op een rijtje gezet.

Schoenen

Mannen letten (net als wij) ook op schoenen. Draag daarom zeker je mooiste schoenen en poets ze even een keer extra. Hou je van hakken? Ga dan lekker voor een sexy hak maar als je meer een sneaker lover bent, kies je natuurlijk voor een mooie (goed verzorgde) sneaker! Draag liever geen nieuwe schoenen. Als je ze nog niet ingelopen hebt, kunnen ze namelijk gaan knellen. En dat is héél vervelend op zo’n eerste date!

Don’t go overboard! 

Een béétje parfum is lekker maar we willen niet dat je date zowat stikt van je parfumlucht. Spray niet te fanatiek met je favorite perfume. Hetzelfde geldt voor je make-up. Ga niet als een poederdoos naar je afspraakje, houd het naturel. (Kies bijvoorbeeld voor deze fresh spring make-up look). Dat vinden mannen vaak het mooiste. Last but not least: draag mooie lingerie. Dit kan je namelijk een echte confidence boost geven! Enjoy, ladies!

Kleding

Ga voor lekker zittende kleding. Niets is zo vervelend als een jurkje of shirtje niet fijn zit. Met een casual look zit je altijd safe maar het mag best iets extra’s hebben. Je doet natuurlijk altijd net iets meer je best tijdens een date en je mag echt wel laten zien dat je een eigen stijl hebt.

Let ook op het soort materiaal van je kleding. Bedenk van te voren goed in wat voor kleding jij het snelst gaat zweten (satijn!) en laat deze items lekker in je kast. Ga bijvoorbeeld voor lace, het is sexy én elegant. Met een jasje zit je ook altijd goed! Dit is namelijk heel handig als je het warm krijgt of als je later nog de kroeg (of ergens anders) induikt.

Ga voor een ik-heb-zo-m’n-best-gedaan-maar-dat-zie-je-niet look. Kies voor casual-chic, dan zit je altijd goed. Combineer bijvoorbeeld een stoere biker met een casual T-shirt, een sophisticated jeans en elegante enkelboots. Of kies voor een mooie trenchcoat, een basic trui en een knappe (leren) broek met panter heels of sneakers. And you will impress your crush!

Kleur

Je kan het beste kiezen voor de kleur zwart. Deze kleur staat namelijk iedereen! Daarnaast is het ook nog eens een veilige kleur. Heel handig want het slankt ook onwijs af. Wijk trouwens niet af van je eigen stijl. Het is namelijk een beetje gek als jij overkomt als een echt meisje-meisje en jij in eens aan komt lopen als een rock chick.

Een little black dress of elegante zwarte top is daarom altijd goed. Ben je wat stoerder? Voeg dan een leather jacket toe en boots. Wil jij echt indruk op hem maken? Ga dan sowieso voor hoge hakken (als je er op kunt lopen). Kies dus voor zwart en voeg eventueel wat kleur toe, maar blijf vooral bij jezelf!

[show_boutique_widget id=”680276″]

READ NEXT:
Styled by Manon – Dit is de kleur voor als je altijd zwart draagt
Zo maak je je zonder stress klaar voor een date!
Als je deze woorden op je dating profiel zet heb je de meeste kans op een date

 

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »