Dit vinden mannen nou écht van vrouwenmode

Boyfriend jeans, tuinbroeken, hoeden.. Er zijn zoveel modetrends voor vrouwen (en mannen). De een is fan en de ander totaal niet. Uiteindelijk moet je natuurlijk zelf weten wat je draagt en tegen welke trend je toch liever ‘nee’ zegt. Maar wat vindt de gemiddelde man nou eigenlijk van de vrouwen fashion trends? Wij hebben het voor je uitgezocht.

Boyfriend jeans

De boyfriend jeans, wat vinden de mannen ervan? De meningen waren verdeeld. De een zegt ”de naam zegt al genoeg, het is het mooiste bij je boyfriend.” Terwijl de ander het juist heel sexy vindt. (Vind jouw boyfriend het niks? Probeer het eens met een stel hoge hakken!).

Suit

Wij zijn helemaal weg van women suits. Jij ook? Opvallend genoeg vinden mannen dit ook erg leuk. Ze houden wel van een beetje zakelijk en de meeste vinden de combi met sneakers ook stoer. Het pak moet alleen wel een beetje strak zitten (lees: aansluiten). Anders vinden ze het te mannelijk en dragen ze het liever zelf. 

Sport outfit à la Alexander Wang

Je kent de sporty collectie van Alexander Wang (die te koop was bij H&M) wel toch? Wij hebben toen aan een aantal knappe guys gevraagd wat ze van het sportpakje vonden (legging vs. crop top). Ze vonden het eigenlijk allemaal leuk, voor in de sportschool! (Lees de reacties hier).

High heels

Mannen houden (natuurlijk!) van hoge hakken. Ze vinden het sexy en vrouwelijk en zijn zelfs behulpzamer bij een vrouw met hoge hakken! (Lees hier waarom mannen behulpzamer zijn bij vrouwen met hoge hakken).

Tuinbroeken

De tuinbroeken zijn een echte trend en wij zijn er dol op! (How to wear them? Check het hier). Maar wat vinden mannen er nou eigenlijk van? De meningen zijn erg verdeeld. De een vindt het helemaal niks. We quoten: ”Ze lijkt een beetje op een farmer girl.” Ook vinden sommige mannen het meer geschikt voor kinderen. (Really, guys?). Terwijl er ook best wat mannen zijn die dungarees eigenlijk heel stoer vinden (als je het maar goed combineert).

Hoeden

Over knappe hoeden zijn de meeste mannen iets minder enthousiast. Ze vinden het ’te gemaakt’… Gelukkig zaten er ook mannen bij die het wel helemaal begrepen. (We love you!). (En hoe je een hoed nou mooi kunt dragen? Bekijk het hier).

Zichtbare sokken

Yes, sokken mogen weer gezien worden! En wat vinden de mannen daarvan? De mannen van het voetbalteam (die wij ondervraagd hebben) waren behoorlijk enthousiast over onze zichtbare sokken. Hoewel sommige guys de trend niet helemaal begrepen. ”Mijn vriendin zeurt ook altijd dat ik geen witte sokken in m’n schoenen mag dragen. Dit is dan toch veel erger?” (Smaken verschillen nou eenmaal, ladies).

Leren jasje

Het zal je vast niet verbazen,… mannen zijn net zo’n fan van het leren jasje als wij. Komt dat even goed uit! (En zo gaat je leren jasje een leven lang mee).

Menno van Meurs Tenue Denimes

We vragen niet alleen knappe mannelijke BN’ers het hemd van het lijf maar zijn ook bloedbenieuwd naar wat  mannelijke fashion insiders vinden van ons kleedgedrag. Speciaal daarom

Lees meer »