Dit zegt de vorm van je lippen over jou

Wist je dat je aan de vorm van de lippen veel kunt aflezen? Het schijnt namelijk zo te zijn dat je goed kunt aflezen hoe je bent in een relatie (zo lang duurt het trouwens om over een break-up heen te komen) en hoe gul en vrijgevig je bent. Het is tijd om eens te kijken wat daar van waar is. Zoek jouw lipvorm hieronder op en kom erachter!

Goldilocks lippen

Jouw lippen zijn niet dik, niet dun maar gewoon een fijn tussenmaatje. Je cupido’s bow is niet mega gedefineerd, maar ook totaal niet onopvallend. Heb jij dus een medium maat? Dat betekent dat je een stabiele persoonlijkheid hebt. Vooral in relaties vind jij veel balans. Je zult niet snel drama veroorzaken en je zoekt niet te veel aandacht maar hebt wel connectie nodig in je relatie.

Natuurlijke volle- boven en onderlip

Ben jij de trotse owner van een natuurlijke volle- en onderlip? Dat betekent dat jij een sterk verlangen hebt om moeder te worden. Jij bent iemand die anderen op de eerste plaats zet en je bent gul. Je vindt het fijn om veel vrienden om je heen te hebben en je vindt connecties erg belangrijk.

Dunne boven- en onderlip

Jij houdt van alleen zijn en hebt niet altijd behoefte aan mensen om je heen. Je vindt het dan ook vaak lastig om een partner te hebben, maar dat betekent niet dat je niet goed bent in een relatie onderhouden.

Lippen met een puntige cupid’s bow

Hello second Rihanna! Jij hebt lippen met een puntige cupid’s bow en dat betekent dat je creatief, alert en goed bent in communiceren. Maar omdat je zo alert bent, betekent dat dat je vaak dingen er te snel uitflapt zonder dat je erover na hebt gedacht. Oepsie.

Lippen met een ronde cupid’s bow

Jij bent een onwijs vriendelijk persoon (dûh). Je hebt over het algemeen meer empathie dan andere mensen en je neemt ook goed de tijd voor anderen.

Lippen met een onduidelijke cupid’s bow

Je denkt vaak te veel aan anderen, waardoor je jezelf vergeet. Je mist dus soms emotionele grenzen. Je bent vaak een verantwoordelijk persoon, maar je moet je wel realiseren dat je niet alle problemen in je eentje kunt en hoeft op te lossen.

Geen bovenlip en een normale onderlip

Heb jij deze lippen? Dat betekent dat je meer waarde hecht aan werk en succes dan aan relaties. Hierdoor heb je vaak problemen met je partner. Watch out
 Kleine mond met natuurlijke volle lippen
Je denkt vaak eerst aan jezelf dan aan een ander. Vooral in een relatie wil je het liefst eerst genoeg aandacht van je partner en daarna ga je denken aan de ander.

Kleine mond met dunne lippen

Deze mensen hebben het vaak het zwaarst in een relatie. Je hebt namelijk geen (tot weinig) behoefte om connecties te hebben met een ander. Je zult uiteindelijk wel bijdraaien, maar dat heeft zeker tijd nodig.