Dit zegt je favoriete bikini over je persoonlijkheid

Het is zomer, en dat houdt in dat we onszelf met z’n allen weer in bikini gaan hijsen. Een zonvakantie is in ieder geval niet compleet zonder een paar knappe bikini’s. En wist je dat het zo schijnt te zijn dat je favoriete bikini iets over je persoonlijkheid zegt? De kleur vertelt meer over je dan je zou denken, en dit vertellen ze over jou!

Rood
Het lukt je ieder jaar weer om opnieuw levend te verbranden, dit wil dus zeggen dat je hier écht op moet letten. Smeer je zoveel mogelijk in, verbranding van de huid werkt huidziektes namelijk in de hand.

Blauw:
“Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen”. Dat is ze-ker jouw levensspreuk. Je gaat op vakantie zo vaak mogelijk uit en mist geen enkele party. Feestbeest!

Groen:
De uitspraak: “You only live once” neem jij iets te letterlijk als je op vakantie gaat. Je doet veel gevaarlijke en gekke dingen zoals bungee-jumpen. Want ja, je leeft toch maar één keer. Doe je wel voorzichtig?!

Roze:
Je hebt helemaal naar deze vakantie of zonnige dag toe gewerkt, en nu ben je he-le-maal klaar om je bikini body te gaan showen. Zelfverzekerd is je 2e naam. Bring it on!

Geel:
Jouw telefoon is je rechterhand. Je doet er alles mee. Je bent constant foto’s aan het maken en het grootste gedeelte van je vakantie ben je op zoek naar WI-FI. Vergeet je niet te genieten? Misschien is het beter om een beetje af te kicken van je telefoon.

Paars:
Jij hebt 24/7 honger en denkt de hele dag door aan eten. De zin ‘Ik heb honger!’ spreek je zo’n 12 keer per dag uit. Niks mis mee, wat is er nou heerlijker dan eten? Een all inclusive hotel is dan ook écht iets voor jou.

READ NEXT:
Jouw guide voor de perfecte vakantie bikini
10 koffers die een extra reden zijn om op vakantie te gaan
Vakantie apps die je this summer nodig hebt

 
Source: Instagram