Dit zegt je favoriete make-up look over jou

Make-up is voor veel vrouwen een manier om zelf te uiten. Er zijn geen regels bij make-up. En wat zegt de make-up die jij draagt over jou? Zelfs als je geen make-up draagt kan dit veel over jou verklappen.

Lipstick

Kun jij niet de deur uit zonder een in your face lipkleur? Het dragen van felle lipkleuren is niet voor ons allemaal weggelegd. Het hoort bij een bepaald type vrouw: iemand die zelfverzekerd is, zegt waar het op staat en bewonderd wordt voor haar vrouwelijkheid. 

Cat eye

Ze zeggen dat de ogen the windows zijn tot de ziel en dat weet jij maar al te goed. Met je mooie cat-eye ben je in één woord te beschrijven als perfectionist. Je weet dat het hem zit in de details. En we zijn er jaloers op, want winged eyeliner is voor de meeste nog een hele opgave. Jij bent daarom ook de eerste waar je vriendinnen heen gaan voor make-up advies.

Minimal

Sommigen zouden je misschien beschrijven als een muurbloempje. Maar jij bent lekker zelfverzekerd en praktisch. Je weet dat je niet veel nodig hebt om er tip top uit te zien. En waarom zou je ook, als je er binnen vijf minutten zo uit kunt zien?

NO make up

In een wereld waar we opkijken naar vrouwen op Instagram die lagen make-up op hebben en een goede filter. Jij bent een breath of fesh air. Je houdt niet van te veel poespas en hebt niets te verbergen. Daarom word jij gezien als betrouwbaar.

Lipgloss

Lipgloss is voor velen het eerste make-up waar we mee mochten experimenteren. Niet zo gek dus dat jij als lief en onschuldig wordt gezien. Maar pas op, want te veel lipgloss heeft het omgekeerde effect.

Bold brows

We hebben het hier natuurlijk niet over de uni-brow, want dat is een heel ander verhaal. Maar dikke feather-achtige wenkbrauwen geven jouw een exotisch tintje. Je wordt gezien als aantrekkelijk en een beetje een tomboy. Iedereen is jaloers op jouw mooie brauws en hier leg je dan ook graag de focus op. Niet zo gezegend met volle wenkbrauwen? Zo fake je ze, zonder vierkante blokken Boven je ogen te hebben.

Oogschaduw

Vrouwen die vaak oogschaduw dragen zijn mysterieus. Je laat je ogen raak poppen met een kleurtje en dit laat zien dat je niet bang bent om op te vallen. Weet je niet welke oogschaduw het beste bij jouw oogkleur past?  Here ya go!

Big lashes

Houd jij ervan om je mascara lekker dik aan te zetten om volume te creëren? Of ben je verslaafd aan nepwimpers? Dan ben je erg zelfverzekerd en houd je ervan om op te vallen. Je bent een party animal en houdt ervan om uit te pakken.

READ NEXT
> Make-up looks voor in de trein
> Een opgeruimde make-up stash doe je zo
> De 6 beste make-up tips voor vrouwen met een bril