Dit zijn de 11 knapste fringe items van dit moment!

Hoewel we he-le-maal klaar zijn met de bohemian en de Ibiza look. Voor fringes maken we graag een uitzondering. Ze zijn gewoon te leuk om in de kast te laten liggen.

Franjes geven je je look een speelse vibe! En het helpt natuurlijk ook dat een van onze favoriete merken: Saint Laurent, fringes weer back from the dead heeft gebracht. Zo zie je in hun nieuwste collectie de knapste creaties voorbijkomen: van hippe gympen tot fancy tassen. Maar voor iedereen die niet de Saint Laurent prijs wilt of kan betalen we’ve got you!

Je hoeft echt niet helemaal cowgirl te gaan om deze statement look te dragen. Fringes kunnen op een subtiele manier ook een hele mooie toevoeging zijn aan je outfit. Een cropped broek met een gerafelde onderkant of een fringe tas is al voldoende. Dus fringe it up! En om het jou wat makkelijker te maken hebben we de knapste fringe items al voor je op een rijtje gezet.

Meer lezen over de mooiste must haves van 2017
>Deze outfits zijn zo 2017!
>Dit zijn de modetrends voor 2017
>De bloemenprint trend van 2017!

[show_shopthepost_widget id=”2476495″]

 

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »