Dit zijn dé 8 beauty trends van dit seizoen!

De herfst is weer begonnen, dus daar horen weer nieuwe make-up trends bij! De nieuwe beauty trends komen rechtstreeks van de catwalk (van NYFW) af. Wat opvalt is dat de lippen wel een goed kleurtje mogen gebruiken en dat de ogen ook mogen opvallen. En wat betreft de wenkbrauwen, pluk ze niet helemaal kaal! (Hoe je je wenkbrauwen het mooist maakt lees je hier) Wij hebben dé 8 trends voor je op een rijtje gezet.

Rosy cheeks

rosie-post
We mogen onze roze appelwangetjes weer laten zien! En hé, daar hebben we helemaal geen blush voor nodig, toch? Een stuk fietsen naar kantoor en die blos komt vanzelf! Ga je liever met de auto naar je werk, ga dan voor een zachtroze blush.

Red lips

SJ-red-lips-post
Rode lippen kunnen eigenlijk altijd wel, maar deze herfst mogen ze nog intenser! Hoe roder, hoe beter. Zorg er wel voor dat je de rest van je make-up natural houdt zodat je lippen extra opvallen.

Dark lips

KB-burgundy-post
Zijn red lips toch iets te simpel voor jou? Kies dan voor dark lips en gebruik kleuren als burgundy of zelfs een donkerbruin. Zo weet je in ieder geval dat je opvalt!

Heavy metal(lic)

Miranda-metallic-post
De metallic trend zien we niet alleen terug in kleding maar ook in beauty! Gebruik zilver en brons voor een mooi ooglook. Vind je het toch iets te heftig tijdens je baan? Ga dan helemaal los tijdens kerst! Dat is hét moment to shine and sparkle!

Grunge eyes

Kenza-smokey-eye-post
Ga helemaal los met je smokey eye pallette. Zwart is dé kleur voor een herfstlook. Voor een subtiele look kan je met schaduwen werken. Wat je ook kan doen is wat metallic toevoegen, voor een sprankelende look. Hé, zo heb je twee trends in één klap!

Creative eyeliner

Gary-Pepper-Girl-eyeliner-post
Ben jij niet zo’n ster in het maken van een mooie strakke lijn met eyeliner? Dat maakt deze herfst niet uit! Lucky you! Het is namelijk helemaal niet erg om het lijntje te ver door te laten lopen, of hem te dik te maken. Alles kan deze winter met eyeliner! Zin om te lachen? Dit zijn de gedachtes tijdens het opbrengen van dit streepje!

Big lashes

dreamlash
De wimperextensions mogen weer uit de kast gehaald worden, want voor de wimpers geldt deze herfst de regel: groot, groter, grootst! Ga los met je mascara en zorg voor lange volle wimpers. Vergeet niet ook de onderwimpers een likje te geven!

Feathery brows

Cara-brows-post
Ga niet te veel aan je wenkbrauwen plukken, want dit najaar mogen volle brows weer gezien worden. Neem een voorbeeld aan Cara Delevingne en laat ze lekker groeien! Ze mogen namelijk best wat wild zitten. Is helemaal niet erg, en ook wel zo makkelijk! Niet gezegend met behaarde wenkbrauwtjes? Zo zorg je er voor dat ze toch vol lijken!

Source: Kayture / Cara Delevingne / Rosie Huntington Whiteley / Kenzas / Miranda Kerr / Dreamlash / Sincerely Jules / Gary Pepper Girl / Negin Mirsalehi