Dit zijn de ALLERleukste oud en nieuw feesten

Onze groepsapps stromen weer vol met de vraag wat iedereen gaat doen met oud en nieuw. Het begint vaak met het dilemma met wie je het nieuwe jaar wil gaan vieren en wanneer je dit besloten hebt, begint het volgende dilemma: waar ga je heen? Er zijn zoveel leuke feesten. En die ene vriendin is gek op hiphop terwijl je andere vriendin juist meer van techno feesten houdt. Where to go? Wij zetten de leukste feesten voor je op een rij: hiermee overtuig je iedereen.

1.  Tiktak New Year’s Eve

In Amsterdam, Breda, Groningen, Rotterdam én Utrecht zorgen de meest grote en populairste artiesten ervoor dat jij hoe dan ook goed het nieuwe jaar ingaat! Bij deze grote dance events kan je dansen op de muziek van bijvoorbeeld Lil Kleine, Broederliefde, Boef en The Partysquad. Hier zal je geen moment stilstaan. Hoog feestgehalte gegarandeerd.

2. We All Love 80’s 90’s 00’s

In de Winkel van Sinkel in Utrecht kan je dit jaar met oud en nieuw genieten van muziek uit de 80’s, 90’s en de 00’s. Je sluit het jaar hier in stijl af met lekkere champagne. Het vuurwerk bekijken terwijl je op de dansvloer los gaat? Dat is hier ook geen probleem. Muziek van The Spice Girls, Justin Timberlake en Prince kan je hier onder andere verwachten. Er zijn 3 area’s, dus voor ieder wat wils. Er is zelfs een silent disco area waar je met een koptelefoon op kan dansen. Leuke ervaring!

3. Welcome To The Jungle!

In Den Haag moet je zijn als je van afrodisco, dancehall, reggaeton, latin en tropische tunes houdt (op deze muziek kan je swingen in de grote zaal) of van de muziek uit de jaren 80, 90 en 2000 (deze muziek wordt gedraaid in de kleine zaal). Hier is niets te gek. In concertzaal Paard wordt het echt een groots feest. En alles is in thema: jungle stijl.

4. BIMHUIS

Het BIMHUIS in Amsterdam organiseert met oud en nieuw ook weer een té gek feest. Party on op de muziek van David Kweksilber Big Band en nog veel meer. Jazz, impro en andere muziek kan je hier horen. DJ en VJ Peter Kok brengt dit feest nog naar een hoger level en je kan ook genieten van bubbels, lekkere oliebollen, vuurwerk en een prachtig uitzicht op onze hoofdstad.

5. Something for your mind

Something For Your Mind is een feest in een hele toffe en unieke locatie. Je sluit het jaar af in de Eusebiuskerk in Arnhem. Nu horen we je denken: feesten in een kerk? Is dat leuk? Zeker wel. Je kan een goede line-up verwachten van nationale én internationale artiesten met live-muziek, een super goede lichtshow en live entertainment. In 2 verschillende zalen dans je op house, deephouse en techno. Er zijn alleen nog late tickets! Dus wees er snel bij.

6. Planet Rose

In Nijmegen bij Doornroosje moet je ook zijn als je houdt van techno en house. Hier kan je ook nationale en internationale artiesten verwachten. En ook hier kan je je dans-moves laten zien in twee verschillende zalen. Je kan tot in de late uurtjes door feesten. Het is een place to be!

Ben je nog opzoek naar mooie uitgaansoutfits voor de laatste dag van het jaar?
3 looks waarmee jij de show steelt tijdens een avond stappen

Wil je een kater voorkomen?
Er bestaat dus katervrije drank (met alcohol!)

Of wil je het er wel goed van nemen?
De kater komt niet later: fris opstaan na het drinken

 

PHOTO CREDITS: NEWDARLINGS