Dit zijn de fashiontrends die we echt niet meer willen zien!

Dat beauty trends als hightlighting en de duckface een beetje uit de hand zijn gelopen vorig jaar is wel duidelijk.  Maar ook in de kleding department ging er heel wat mis. Hoewel fashion trends komen en gaan, kan het voor deze items niet snel genoeg voorbij zijn!

Bont

De furry slides zijn waarschijnlijk de meest memorabel onder de harige schoenen: slippers met een grote plakkaat bomt waren all the hype vorig jaar. Nadat Puma met zijn furry slides uitkwam, kwamen verschillende merken ook uit met hun eigen harige slippers. En hoewel we helemaal wild worden bij het horen van de naam Rihanna, was dit voor ons toch een tikkeltje too much!

Shorts

Levi’s is een van onze favoriete jeansmerken: niet alleen hun vintage jeans zijn overal te spotten, maar geen zomer is compleet zonder dat je heel wat shortjes voorbij ziet komen. Begrijp ons niet verkeerd: shorts zijn hartstikke leuk voor in de zomer met knappe cowboy laarsjes. Maar wanneer we de binnenzak en een deel van je billen kunnen zien, is het shortje gewoon té kort!

Korset

Sinds de opkomst van de waist trainer is dit 16de eeuwse item weer terug van weggeweest. We zien in verschillende winkels tops met ingebouwde ‘korsetjes’ voorbij komen, maar toch zijn wij niet overtuigd en hopen we rather sooner than later hier afscheid van kunnen nemen!

Gekleurde bontkraagjes

Toen we eindelijk dachten dat we de bontkraag fase voorbij was en we het achter ons konden laten, zagen we weer een nieuwe verschijnen. Deze felroze bontkraagjes vinden we nog een tikkeltje erger dan de originele. Kies in plaats daarvan voor een knappe statement jas. Die zijn vaak net zo kleurrijk, maar dan in a good way!

Wat willen we wel graag zien dit jaar?
Dit zijn de schoenentrends voor 2017

En nu is het weer lente is
Dit zijn de àllermooiste lentejurkjes