Dit zijn de fijnste handcrèmes

Door de droge en koude winterlucht zijn onze handen snel heel erg droog en beschadigd. Nee, niet fijn dus. Een handcrème is absoluut geen overbodige luxe! Eentje bomvol fijne ingrediënten en ook nog eens fijn in gebruik. Dat willen we hebben, toch?

Number ONE

Het zal je verbazen, maar de best geteste handcrème is er niet eentje waar je een fortuin aan hoeft uit te geven. De beste handcrème kan je gewoon vinden bij de supermarkt. JA, écht waar. Deze vindt je namelijk in de schappen van de Lidl. Het gaat om de CIEN Madame Glamour handcrème. Een luxe handcrème met shea butter en arganolie. Een ge-wel-dig voedende handcrème voor een prikkie. Enne, dan die geur, doet ons namelijk sterk denken aan ‘Mademoiselle van Chanel’. Wat wil je nog meer?

Number two: Ook uit de supermarkt

Nog een handcrème die erg goed uit de test is gekomen is de Care & Repair handcrème van Nivea. Iedereen kent Nivea wel en het is een betrouwbaar merk dat de kwaliteit levert die je ervan verwacht. Deze handcrème verzacht en zorgt ervoor dat kloofjes en droge plekken op je handen verdwijnen. De crème trekt snel in, maar heeft wel een langdurige werking, en ook nog eens voor een hele betaalbare prijs!

Number three

De laatste handcrème kan je ook gewoon vinden in winkels als Kruidvat en ook in sommige supermarkten. Het is de Intensive Care Advanced Repair handcrème van Vaseline. Deze crème trekt ook erg snel in en beschermt je handen wel tot 3 weken lang. De vaseline die is toegevoegd aan het product zorgt voor deze bescherming en het fijne is dat de crème ook niet plakt. Een kwalitatief goede, en betaalbare nummer 3 dus!

Ha, zo makkelijk is het dus!
Zó kom je van statisch en pluizig haar af

Heb je voor de zoveelste keer nét niet de goede kleur gekocht?
Dat gebeurt je hierna nooit meer

Zonder deze items ben je nergens
> 3 items die niet mogen ontbreken als je op wintersport gaat