Dit zijn de films waar je deze week je tv voor aan zet

Binge-watchen op Netflix is een van onze hobby’s. Er is veel keuze aan leuke films en series. Maar soms is er ook niets mis met een avond old-school tv kijken. Sommige leuke films zijn niet eens te zien op Netflix. We hebben de leukste films op tv van deze week voor je op een rijtje gezet. Kies maar uit! And enjoy your movie night.

Dinsdag 3 oktober

Vanavond is het een sciencefiction -en actie filmavond. Op Veronica kan je vanavond om 20:30 naar Lucy kijken. Deze film speelt zich af in een futuristische wereld in 2069 waarin Lucy gedwongen wordt om drugskoerier te zijn onder dwang van de maffia. Veel actie gegarandeerd. Na Lucy kan je ook op Veronica kijken naar het eerste deel van populaire The Maze Runner series om 22:10. Aanrader! Ben je meer op de romantische tour? Dan kan je vanavond om 20:30 op SBS 9 kijken naar There’s Something About Mary. Deze vrij oude romantische film uit 1998 is ook erg komisch.

Woensdag 4 oktober

Op woensdag kijk je natuurlijk naar Gooische Vrouwen. Hoe vaak je hem ook gezien hebt, hij blijft hilarisch. Zet je tv hier maar voor aan om 20:30 op RTL 5. Op RTL 8 kijk je vanavond om 20:30 naar Love and Honor. Je kan bij deze romantische oorlogsfilm lekker weg zwijmelen bij Liam Hemsworth.

Donderdag 5 oktober

Op donderdag kijk je om 20:30 op NET 5 naar The Other Woman. Deze komedie is érg grappig. Kate komt erachter dat haar man nog met twee andere vrouwen date. De drie vrouwen werken samen om hem terug te pakken. Deze film is perfect voor een avond met je beste vriendin.

Vrijdag 6 oktober

Friyay! Op deze avond staan er twee hele leuke films op de planning. 8 Mile is een klassieker uit 2002 die je niet wil missen. Het speelt zich af in 1995. Voor een groep jongeren is hiphop het meest belangrijke in hun leven. Eminem is een van de hoofdacteurs in deze film. Bekijk deze film om 20:30 op SBS 9. Om 20:30 kan je ook nog een andere film kijken op RTL 8. Tristan & Isolde is een dramatische en romantische film die zich afpeelt in de Middeleeuwen. De liefde tussen Tristan en Isolde is gevaarlijk, maar niet te ontkennen. Het is een erg dramatische en meeslepende film.

Zaterdag 7 oktober

Op Veronica kijk je om 20:00 naar Transporter 3 met in de hoofdrol Jason Statham. De ene na de andere actie scene zorgt ervoor dat jij jouw ogen niet van het scherm houdt. Op BBC One kan je kijken naar Thor: The dark world om 23:20. Is je vriend fan van actie? Dan weet je wat je vanavond met hem kan doen.

Zondag 8 oktober

Sunday night = movie night. Eerste deel van The Maze Runner gezien op dinsdag? Het tweede deel van The Maze Runner kan je vanavond zien op Net 5 om 20:00. (nog niet te zien op Netflix dus zeker kijken!). Transcendence kan je meteen hierna kijken om 22:35 op Net 5. Johnny Depp heeft een grote rol in deze film, meer hoeven we je niet te vertellen, toch? Het eerste én tweede deel van Fantastic Four is vanavond ook te zien op tv. Op RTL 7 kan je om 20:00 beginnen aan deze tweedelige marathon.

 

Wat maakt jouw filmavond nóg beter? Popcorn natuurlijk.
> Met deze popcorn recepten is je bak nog sneller leeg

Bekijk deze film tips voor je volgende movienight ook:
9 romantische films voor een heerlijk avondje à la Bridget op de bank
> Deze films wil jij met je vriendinnen kijken
Onze favoriete huilfilms

 

PHOTO CREDITS: GOOISCHEVROUWEN