Dit zijn de interieurtrends voor 2019

We zitten nu dan wel al in maart, maar voorbij laten gaan konden we niet. De interieurtrends van 2019. Ook dit jaar zijn er genoeg trends voor het interieur. Van kleuren tot meubels tot aan bepaalde stijlen. We got it all for you. 

‘Spiced honey’

Volgens Flexa is dit dé kleur van 2019, ‘Spiced Honey’. De kleur is een combinatie van een oranje-gele kleur, Amber en de tint van honing. De kleur is buiten het rustgevende gevoel ook nog eens heel levendig. En een ander pluspunt. De kleur past bijna overal bij. Dus dat betekent niet gelijk een heel nieuw interieur…

https://www.instagram.com/p/Boi7sTOAIKn/

Puur natuur

De Scandinavische stijl is in 2019 ook echt een trend. De stijl geeft je huis een rustige, maar ook warme uitstraling. Met de pure items worden er veel witte kleuren gebruikt. En niet te vergeten. De meeste natuurlijke materialen zijn ook nog eens duurzaam.

https://www.instagram.com/p/Bovv7-diU5t/

Gouden details

Pas op. Draai hier niet meteen in door. Net zoals kleding kan dit al snel ordinair worden. Met accessoires en minimalistische interieuritems kan je juist zorgen voor een luxe uitstraling. Zo kan je die ordinaire uitstraling goed ontwijken.

https://www.instagram.com/p/BphpaIeASCc/

Geprint behang

Een print zien we nu veel in het behang terugkomen. En dan zeker behang met een donkere bloemenprint of juist een jungle behang. Niet alleen zijn deze printjes voor het behang, maar deze zie je ook zeker vaak terugkomen in accessoires.

https://www.instagram.com/p/Bg4KN-dg09r/

Ronde vormen

Voor het interieur zijn de ronde vormen echt niet meer weg te denken. Je ziet de vorm voorkomen bij tafels, lampen, stoelen en ook accessoires. Twijfel je al zo lang om die nieuwe ronde eettafel te nemen? Doe het nou maar, want deze trend zal echt niet zo snel overwaaien.

https://www.instagram.com/p/BuDbDDMBlnX/

Jaren 20

Dit is toch wel echt de bekendste interieurtrend van vorig jaar en ook dit jaar. Het interieur uit de 20’s is weer helemaal terug. De fluwelen details geven  een luxe uitstraling. Wij blijven dit leuk vinden. En dan vooral in zalmroze en petrolgroen.

https://www.instagram.com/p/BsApf1DlqVZ/

Jungle

De jungle trend zal ook zeker nog wel even blijven. Bij deze trend gaat het niet alleen om de kamerplanten. Nee, het tropische behang en de woonaccessoires zijn er ook te zien. Sla er een beetje in door en het lijkt alsof je in een jungle woont.

https://www.instagram.com/p/BuyWaFEBz9H/

Zo zorg je voor een gelukkiger leven:
5 simpele eettips voor een gelukkiger leven

En ook zo heb jij aan het eind van de maand nog geld over!
Bespaartips waar je echt iets aan hebt

PHOTOCREDITS SHUTTERSTOCK