Dit zijn de populairste kleuren voor in huis

Hoewel de Parisiennes hun muren zo clean mogelijk houden, (spierwit) houden wij wel van een kleurtje. Dus vergeet vooral wat ze altijd zeggen over ‘wit zorgt voor een ruimere kamer’, er komen echt geen meters bij! Het oogt misschien ruimtelijker, maar zo’n kleurtje op de muur is toch veel gezelliger?

Klaar om de rebel uit te hangen en je muur een likje verf te geven? Wij hebben de mooiste kleuren voor in huis uitgezocht.

Cranberry

Vooral een cranberry kleur is erg populair. Deze kleur is niet al te fel, maar fleurt je huis wel lekker op. Door deze kleur creër je een moderne en chique woonkamer.

 

Dark orange

Als je voor een wat warmere kleur wilt gaan, is dit de perfecte kleur. Deze kleur zit tussen het licht rood en het donkeroranje in. Het geeft je woonkamer een warme sfeer, waardoor het fijn thuis komen is!

 

Light bubblegum roze

Een bubblegum kleur is geen felroze, maar meer een wat zachtere kleur roze. Dit is ook een wat rustigere en neutrale kleur. Veel vrouwen zijn erg verliefd op deze kleur. Wat de mannen hier van vinden?

 

Purple

Ook paars zorgt voor een gezellige en warme sfeer in huis. Het maakt je huis wat donkerder en dat kun je dan weer goed combineren met bijvoorbeeld wit.

 

Denim

Denim spijkerjasjes zijn niet alleen hot, maar een denim kleur muur ook. Denim is prachtige voorjaarskleur die er voor zorgt dat je huis er fris en kleurrijk uitziet.

 

Violetta

Inplaats van een donkere kleur paars, kun je ook kiezen voor de violetta kleur. Deze is lichter en maakt je huis net zoals denim wat kleurrijker. De kleur violette geeft ook vooral een chique uitstraling.

 

 

Wil je de interieur trends van 2017 weten?
>Dit zijn de interieurtrends van 2017

Of wil je weten welke interieurstijl bij jou past?
>Quiz: welke interieurstijl past bij jou?

En als je gek bent op de Parijse stijl 
>Zo breng je de Parijse stijl in huis