Dit zouden Franse vrouwen NOOIT doen met hun haar

Met Instagram lijkt er iedere week wel een nieuwe trend te zijn. En niet alleen onze make-up en fashion moet er aan geloven maar ook ons haar. Hoewel de rest van ons houdt van experimenteren met kleuren, glitters en printjes. Met de ”OMG zag ik er zo uit?”-momenten als gevolg. Is er iets wat nooit veranderd: de tijdloze schoonheid van Franse vrouwen.

Zij weten precies wat ze wel en niet toelaten in hun beauty routine. Hun stijl is effortless en chic. Dus wil je je inner parisian naar boven halen? Skip deze haartrends dan ASAP.

Blorange

Franse vrouwen houden van au naturel en koele, nootachtige haarkleuren. Daar past roze haar natuurlijk niet bij. En hoewel het in de rest van de wereld misschien helemaal een ding is, houden franse vrouwen het bij hun eigen haarkleur. Anything else has to go! Dit geldt niet alleen voor roze, maar alle haarkleuren die niet natuurlijk zijn.

Maar ben je een beetje uitgekeken op je haar en wil je toch wat anders? Kies dan voor sun kissed highlights. Hiermee creëer je een mooie, maar toch natuurlijke look.

Rapunzel haar

Hoewel de meeste van ons lang haar zien als een schoonheidsideaal, denken franse vrouwen er toch anders over. Superlang pinstraight haar à la Kim Kardashian, zien zij als fake. Zij zullen nooit hair extensions dragen en houden hun haar wilderige French girl hair.

Blowout

Als jij dacht dat Franse vrouwen een föhn nodig hebben om hun perfecte french girl coupe te creëren heb je het mis. Zij gebruiken namelijk geen hitte op hun haar: Föhnen en stijlen zijn uit den boze. In plaats daarvan gaan zij voor volumous, messy haar. Daarom wassen ze nooit ’s ochtends hun haar, maar juist in de avond en laten zij de lucht de rest doen.

Haarsieraden

Haarbanden, pinnetjes of andere ‘haaraccessoires’ zijn een echte no-no. Franse vrouwen laten hun haar lekker natuurlijk en als het te vet is om los te dragen, doen ze het in een chique en simpele bun.

Weinig wassen

Franse vrouwen wassen hun haar het liefst zo min mogelijk, waardoor het gezond blijft en niet snel droog en pluizig wordt. Snel vet haar? Ga dan voor een knot, vlecht of staart. Kan dat ook niet meer? Gebruik dan genoeg droogshampoo en was je haar pas als het echt nodig is!

Om de French girl look af te maken moet. je dit weten..
8 beauty regels waar Franse vrouwen zich altijd aan houden
Zo breng je de Parijse stijl in huis
Styled by Manon – Hoe draag je die onmogelijke midi skirt?