Draag je veel zwart, wit en grijs? Zo houdt je het verrassend

Kleed jij jezelf graag monochroom, oftewel; in het zwart, grijs en wit en wil je er toch iedere dag verrassend uit blijven zien? Dat kan gewoon. Lees even deze tips!

Voeg gekleurde accessoires toe aan je look

Het klinkt heel logisch, maar het werkt echt. Als je een basic look in het zwart, wit of grijs aan hebt, voeg dan een pop of colour toe. Doe dit in de vorm van een of meerdere accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een rode tas of blauwe oorbellen. Het is jouw feestje!

Mix wit, grijs zwart en wit met elkaar

De zwart witte outfit blijft nog steeds een van onze favorieten. En ook grijs leent zich goed om met zwart en wit te combineren. Draag deze drie kleuren (zwart en wit zijn eigenlijk geen kleur, maar goed) dus lekker door elkaar.

Draag items in verschillende structuren

Er zijn genoeg items in monochrome kleuren te vinden die verschillende structuren hebben. Zo krijgt een outfit alsnog een geheel eigen touch. Kies bijvoorbeeld voor een items met ruffles of fringes.

Ga juist helemaal voor een kleur

Wat je ook kunt doen, is gewoon full-on in een kleur gaan. Black on black met grauw weer, of juist in de zomer; all white. En wat dacht je van een toffe jogging outfit helemaal in het grijs? Deze looks zijn juist mooi.

Accessoires met een print maken je look helemaal af

Als je dan voor een look in een kleur gaat, maak het dan af met bijvoorbeeld een tof geprinte zonnebril. Zoals tortoise. Dit item wordt een echte eyecatcher en maakt je look helemaal af.

Helemaal in het zwart?
Black on black in het zomerseizoen? Zo draag je het

PHOTO CREDITS: BOSSA.MX