Zo voeg je kleur toe aan je garderobe

Kunnen mensen jou uittekenen in een zwarte outfit? Oké, dan bestaat jouw kast vast voor 90% uit zwart. En laten we raden, die overige 10% is vast grijs… Heel begrijpelijk, want zwart is een kleur die áltijd goed is. Dat is zelfs uit gebleken! Draag je altijd zwart? Op deze manier kan je eenvoudig kleur toevoegen aan je garderobe.

Scarfs

Helemaal in deze tijd van het jaar is een sjaal natuurlijk ideaal. Een sjaal met een knap kleurtje zoals okergeel, mosgroen en wijnrood geeft je all black outfit meteen een boost. Ben je al klaar voor een stapje verder? Draag dan een sjaal met een patroon, zoals een ruitjespatroon!

[show_shopthepost_widget id=”2797219″]

Schoenen

Elke vrouw heeft wel een ding met schoenen. Maar is er iets wat er meer fashionable uitziet dan een geweldig paar knappe sneakers onder een basic jeans met een knit? Don’t think so! Kies er daarom eens voor schoenen in een andere kleur dan zwart.

[show_shopthepost_widget id=”2797222″]

Statement bag

Wij selecteerden laatst al de knapste voor je, en dit is een hele goede tip voor jou. Ben je vandaag weer gehuld in een zwarte look? Draag dan een opvallende tas. Dit geeft je outfit meteen een instant upgrade!

[show_shopthepost_widget id=”2797226″]

Sieraden of riemen

Natuurlijk mogen sieraden niet ontbreken in dit lijstje. Sieraden zijn the ultimate thing om je zwarte outfit meer kleur te geven. Subtiel, maar toch opvallend. Zoals een knappe rode riem, opvallende armbandjes of een mooie ketting.

[show_shopthepost_widget id=”2797231″]

Zonnebril

Ook al is het een beetje gedaan met de zon, de zonnebril hoef je absoluut nog niet op te bergen. Soms breekt het najaarszonnetje (yaaay!) door en dan is een zonnebril onmisbaar. Ze hoeven niet perse basic bruin of zwart te zijn. Wanneer je voor een kleurrijk model kiest, geef je je outfit in no time kleur.

[show_shopthepost_widget id=”2797263″]

Nagellak

Deze past misschien niet hélemaal tussen dit rijtje, maar het mag zeker even gezegd worden. Je nagels in een mooi kleurtje lakken is de perfecte manier om op een kleine manier kleur toe te voegen aan je outfit. Gelukkig zijn er héél veel kleurtjes die jij je nagels kunt geven, keuze genoeg dus! Heb je al last van bleke handen? !

[show_shopthepost_widget id=”2797274″]

READ NEXT:
>
>
>

Source: Free People