Drink jezelf slank met deze thee

Heb je de hoop al opgegeven voor je perfecte summer body? En heb je echt geen zin om naar de sportschool te gaan? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je om toch nog zomer-ready te worden. Er bestaat namelijk een theesoort waar je slanker van kunt worden. Benieuwd welke thee dit is? Lees dan snel verder!

Naast dat groene thee al beter is dan zwarte thee, kun je nóg beter kiezen voor witte thee. Witte thee is namelijk nog beter voor je lichaam. Deze thee zit namelijk vol met antioxidanten en die gaan de aanmaak van vetcellen tegen. Dikker zul je van deze thee dus nooit worden.

Ook zitten er in witte thee catechine. Dit zorgt ervoor dat je extra calorieën kunt verbranden bij alles wat je doet omdat je lichaam verwarmt wordt. Daardoor zul je met alles wat je doet meer calorieën verbranden.

Dit gebeurt helaas niet als je maar één kopje witte theedrinkt. Je moet hier wel een aantal kopjes per dag van drinken voordat het echt werkt, maar dat hebben wij er wel voor over als dat zorgt voor een summer body.

Ps. Je kunt witte thee gewoon in de supermarkt kopen 😉

Druk bezig met afvallen? Eet dan deze ontbijtjes
>Ideale ontbijtje als je wilt afvallen

En nog meer tips voor als je wilt afvallen zonder te sporten of te diëten
>Afvallen zonder te sporten of diëten doe je zo!

https://www.instagram.com/p/BToJGdpjWUJ/?tagged=whitetea

PHOTOCREDITS : CALIFORNIATEAHOUSE