Editor’s pick: deze jassen dragen onze Editor’s in mei

We zitten alweer bijna op de helft van mei! Zoals jullie misschien al gemerkt hebben, heeft mei de zon meegenomen, lucky us. Wetende dat het zonnetje gaat schijnen, sta je vrolijker op en heb je meer energie (of, zo lijkt het tenminste). De wereld ziet er een stuk gezelliger uit dan wanneer het regent. Maar, zoals de weersvoorspellingen aangeven, wordt het Pinksterweekend een stuk frisser. Shorts en flats kunnen weer opgeborgen worden, hopelijk alleen dit weekend want we konden er net aan wennen. Ook wij zijn inmiddels een beetje in de war door het weer. En daarom hierbij de jassen die onze Editor’s dragen in mei.

Diesel satin bomber jacket
Manon: “Met de ene dag 25 graden op de planning en de andere dag 16 graden raak ook ik soms in de war. Gelukkig heb ik een zwak voor bombers die tijdens dit weer prima kunnen. En deze van Diesel, tja, need I say more?”

Stradivarius green leather jacket
Dagmar: “Mijn groene leather jacket is mijn absolute houvast tijdens wisselende weersvoorspellingen. Als het te warm wordt, trek ik ‘m uit en als het flink waait ben ik blij dat ie winddicht is. Met mijn colorful leather jacket zit ik goed dit seizoen!”

Levi’s denim jacket
Kirsten: “Ik ben gék op denim (wie niet?!) en dus is het voor mij een makkelijke keuze. Ik grijp in moeilijke what-to-wear situaties eigenlijk altijd naar m’n denim jacket en zo ook met het wisselende weer in mei.”

WE fashion trenchcoat
Jeske: “Lange jassen zijn niet alleen in de winter maar ook zeker tijdens Spring/Summer season een ding. Een trenchcoat gaat nooit uit de mode (net als deze essentiële items) en is mijn go-to in mei.”

Minimum leather jacket
Britt: “Een leren jack is hét basis item in je garderobe en dus ook bij mij! Ik kan gewoon niet zonder. Deze stoere versie van Minimum past goed bij me en is ideaal in combineren.”

Boohoo longline denim duster
Sanne: “Ik ben nog altijd op zoek naar de perfect leather jacket, maar in mijn zoektocht kwam ik deze denim duster tegen. De dustercoat is helemaal on trend en de denim variant vind ik echt té leuk. Ik kon ‘m dan ook niet laten hangen. Nu maar hopen dat het in mei lekker weer blijft!”

Editor's-Pick---mei

Shop de items hier:

dustercoat  // denim jacket  // bomber

leather jacket // trenchcoat // leather jacket

READ NEXT:
Editor’s pick: de spring items die hoog op de wishlist staan
Editor’s Pick: onze favoriete Nikes op Air Max Day
Editor’s pick: onze favourite lipsticks!

Source: Instagram