Eindelijk: een Anine Bing store om de hoek!

Er zijn van die vrouwen waar alles, maar dan ook echt álles cool aan is. En dat je daarvoor niet persé een Parisienne hoeft te zijn bewijst de Deense Anine Bing. Voormalig model, zangeres in de band Kill Your Darlings, wonend in L.A. met té leuke man en dito kindjes en (nu wordt het echt leuk) eigenaresse van haar eigen, übercoole kledinglijn, Anine Bing (de naam is niet geheel verrassend, wel terecht). Bij het ontdekken van Anine Bing haar Instagramaccount een paar jaar terug was ik direct verkocht. Haar stijl is een vleugje L.A., een flinke vleug rock & roll en vooral super draagbaar. Bij alles wat Anine aantrekt denk ik: JA. Zo wil ik er ook uit zien. En het goeie nieuws is dus dat het te koop is. En sinds kort niet alleen online en in haar winkel in L.A., maar om de hoek (nou ja, bijna) in de Drukkerijstraat in Antwerpen!

De collectie bevat vooral heel erg veel basics (maar dan wel de perfecte), veel leer (DIE JASJES. DIE BROEKEN), supermooie kanten bralettes, jeans waarin je je eigen billen nog leuker gaat vinden en laarsjes waarbij je je vingers af likt (overigens verkopen onze vriendinnen van Mayke in Oisterwijk ook Anine Bing Footwear!). Overigens zijn ook de fans van het label niet de minsten: Rosie Huntington-Whiteley, Kate Bosworth, Rachel Bilson en Heidi Klum zijn al in ‘Anine’ gespot.

Ik ga nu in mijn agenda kijken wanneer ik naar Antwerpen kan. En daarna me weer even vergapen aan het perfecte leven van Anine. Op Instagram.

Anine Bing