Fall/Winter 2014: dit zijn de musthaves van de redactie!

Eigenlijk hebben we altijd wel een reden voor een toevoeging aan onze kledingkast. ‘Het is weekend’, ‘Ik ben op vakantie’, ‘Het is maandag’, ‘Het is geen maandag’, niks op onze beredeneringen aan te merken, toch? Maar met een nieuw seizoen gaan we los! Zeker als dat nieuwe seizoen de herst is, want tegenover alle regen, kou en wind móet iets positiefs staan! En dus deden we alvast wat vooronderzoek en stelden we allemaal onze musthaves top 3 op. Kom maar op met die herst!

Musthaves van de redactie

wishlist_manon

  • Manon (Creative Director, 36 jaar) 

Champ bomberjack satijn van Zoe Karssen – Een tikje camp maar daardoor des te leuker….

Toga Pulla Boots zwart suede – Ultieme-kunnen-met-alles-laarsjes. 

Saint Laurent monogramme quilted shoulder bag – Ben altijd een beetje huiverig voor gekleurde designertassen maar deze roept al een tijdje mijn naam….Het doorgestikte leer geeft een lekker vintage gevoel: tof om dit tasje met een hele stoere outfit te combineren.
whistlist_kristel
  • Kristel (Senior Stylist, Manon Meijers Styling, 29 jaar) 

Zara cotton trenchcoat – Ik ben al jaren groot fan van de trenchcoat, maar heb er nog steeds geen een in de kast hangen. Schande! Daar maak ik met dit exemplaar van Zara graag verandering in.

Sandro navy jumper – Ik voel dat dit het seizoen van donkerblauw gaat worden, in ieder geval bij mij in de kast. Een mooie basic knit is dan alvast een goede start!

Saint Laurent western leather ankle boots Tja, de kans dat deze knappe boots ook daadwerkelijk aan mijn voeten komen acht ik vrij klein (waar heb ik die oude sok met al dat geld erin ook alweer verstopt?). But a girl can dream, right?

whistlist_saar

  • Sarah (Hoofdredactrice MonStyle, 29 jaar) 

Rag & Bone fedora –  Ik heb een hoedentik (heb nog niets gevonden dat beter helpt tegen een bad-hair-day!) en een donkerblauwe ontbreekt nog in m’n collectie. Deze wide brim fedora hat van Rag & Bone is super classy, handig tegen de regen en dus de ultieme tip voor futloos haar

Saint Laurent studded ankle boots –  Op het eerste gezicht vond ik die slome niks-hakjes zo ontzettend seksloos, maar nadat Emmanuelle Alt liet zien hoe je ze draagt, wil ik ze ook!

Zara kasjmier trui – Na de natste zomer sinds ever, vrees ik voor een koude winter. Ik ben van plan mij helemaal suf te gaan investeren in wool & cashmeres. Deze v-neck cashmere sweaters van Zara graag in elke kleur!

whistlist_dagmar

  • Dagmar (Redactrice MonStyle, 23 jaar)  

Pull&bear regenjas –  Het was absoluut niet mijn ding: een regenjas.. maar er zijn tegenwoordig zoveel toffe te shoppen dat ik er dit seizoen zeker weten eentje aanschaf! 

Zara slip ons – Dit nieuwe slip-ons model wil ontzettend graag kennismaken met mijn uitgebreide sneaker-collectie. 

Isabel Marant Etoile coat – Mijn obsessie met oversized coats wordt dit seizoen opnieuw aangewakkerd door Isabel.

whistlist_annick

  • Annick, (Stylist Manon Meijers Styling, 30 jaar) 

Rockandblue leather jacket – Ik heb genoeg van de faux leren jackets, het is tijd om te investeren in een echt exemplaar.  

H&M leather pants – Een echte statement broek die je zowel casual (in combinatie met een grote grijze sweater en sneakers) als sexy (met een mooie kanten top en high heels) kunt dragen.

Givenchy slip ons – Ik ben nog lang niet klaar met de slip on trend! Deze van Givenchy voeg ik met liefde nog toe aan mijn (inmiddels flink uit de kluiten gewassen) collectie!

whistlist_josephine

  • Josephine (Stagiaire vormgeving, MonStyle 22 jaar). 

Filippa K bomber – Al tijden ben ik op zoek naar een mooie groenige bomber, deze van Filippa K is echt perfect!

Vila long knit cardigan – De knitwear-trend die we dit seizoen veel zien vind ik echt heel erg leuk! Deze lange cardigan lijkt me heerlijk om in weg te kruipen als het straks koud wordt.

Acne pantent leather boots – Liefde op het eerste gezicht! Beetje jammer dat ze zo duur zijn.. Dan maar de hele winter brood met suiker eten, want ik wil ze hebben!

whistlist_elise

  • Elise (Stagiaire Styling, Manon Meijers Styling, 19 jaar). 

Zara bomber jacket – Ik wil deze winter heel graag een mooi bomberjack! Stoer, makkelijk te combineren en lekker warm voor tijdens de koude winter dagen.

Kenzo sweater – Een Kenzo trui mag ook niet gemist worden in mijn winter garderobe. Een echte eye-catcher en ook erg leuk met bijvoorbeeld een spijkerbloesje eronder.

Isabel marant –  Niet erg venieuwend, maar ik zou deze winter toch nog heel graag een paar Isabel Marant sneakers aan mijn garderobe toe voegen! Heerlijk voor het aankomende seizoen met een paar extra sokken erin. En voor mijn lengte perfect; het maakt me toch iets langer zonder dat ik de hele dag op killer heels moet lopen.