Fashion Styling Secrets: Olivia Palermo

Iemands stijl is niet in één woord te vangen, we kleden ons namelijk niet elke dag exact hetzelfde. Vaak hebben we een beetje van het één en een beetje van het ander en komt dit meer of minder tot uiting afhankelijk van onze bui. Als Manon de stijl van haar klanten bepaalt, doet ze dit aan de hand van drie kernwoorden. Met drie woorden kun je namelijk eindeloos combineren: een beetje meer van dit en een beetje minder van dat. Je werkt alleen wel binnen een duidelijk kader, waardoor het totaalplaatje altijd klopt. Andersom kan ook: een bestaande stijl kun je uitsplitsen in drie woorden om zo het geheim achter iemands look te ontrafelen. En die geheimen delen we natuurlijk graag met jullie! Vandaag staat de stijl van Olivia Palermo centraal!

Fashion Styling Secrets

Olivia Palermo is model, actrice en socialite. We kennen haar natuurlijk allemaal van de serie The City, waar ze samen met mede-socialite Whitney Port in speelde. Olivia staat bekend om haar fantastische looks en om haar fantastische mix & match-kunsten. Ze weet als geen ander high street te combineren met designers en ze wordt gezien als ontzettend vernieuwend. Terecht trouwens, mogen we haar meteen nog even prijzen voor haar fantastische trouw-look? Olivia mag natuurlijk niet ontbreken in ons rijtje Fashion Styling Secrets!

SOPHISTICATED

Olivia Palermo straalt ontzettend veel klasse en stijl uit, zonder dat het overdreven wordt. Je zult haar niet snel zien in korte, strakke rokjes of met diepe decolleté’s. Ze is gek op klassieke, tijdloze items zoals de trenchcoat, zwarte pumps, skinny jeans, denim overhemd en ze heeft waarschijnlijk een kast vol blazers. Verwar klassiek niet met saai! Olivia zou Olivia niet zijn als ze er niet haar eigen, originele twist aan zou geven.

FEMININE

Als iemand zich altijd vrouwelijk kleedt, is het Olivia wel. En dan hebben we het niet over sexy (al is ze dat natuurlijk ook!). Ze weet heel goed hoe ze haar vrouwelijke vormen het best uit kan laten komen, zonder daarbij te veel weg te geven. Ze is gek op mooie kokerrokken, shorts of jurkjes die haar prachtige benen laten zien. Als ze een jeans draagt zal ze dit snel combineren met een mooie, vrouwelijke blouse, zodat ze weer balans in haar outfit brengt. En als er iets vrouwelijk is aan Olivia, dan is het haar haar. Dat haar! Life’s not fair.

CASUAL

Ook al is Olivia super sophisticated en vrouwelijk, ze voegt altijd een casual element toe aan haar looks. Ze krijgt hierdoor een hele toegankelijke uitstraling en haar looks lijken iets ongecompliceerds te hebben. Als Olivia een leren rok draagt, combineert ze deze met een sweater. Draagt ze juist een vrouwelijke, chique top of blouse, dan combineert ze dit met een simpele jeans of leren jack. Daarnaast overdrijft Olivia nooit met sieraden, maar kiest ze voor simpele, tijdloze accessoires.

 

fashion styling

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. L.K. Bennett

2. Senso

3. Barbour

4. Les Cleias

5. Ted Baker

6. Theory

[/red_box]