Fashion Styling: update je look

Fashion styling: eigenlijk de allermakkelijkste (en goedkoopste) manier om je look direct up-to-date te maken. Het zit ‘m vaak niet eens zozeer in de grote veranderingen (nieuwe kledingstukken) maar meer in de manier waarop je je bestaande garderobe en looks afstyled. Ieder seizoen heeft zijn eigen specifieke trends die ineens opduiken en wij spotten een aantal leuke voor je die we je niet wilden onthouden. jeans

  • Met stip op nummer één: de afgeknipte jeans. En dan hebben we het niet over shorts maar over jeans die je op enkellengte gewoon recht afknipt. De dare-devils onder ons gaan nog een stapje verder qua fashion styling en slaan de pijpen (breed!) om.

calvinklein underwair

  • Misschien niet een manier van fashion styling die je dagelijks toepast maar verrassend leuk: de Calvin Klein boxershorts (hoe 90-ies!) zijn hartstikke terug en mogen gezien worden…boven je jeans that means. Gangster komt op deze manier heel subtiel je garderobe ingeslopen en helemaal als je de rest van je look ‘sleak’ houdt (simpel shirtje en jeans will do) is het onverwachts sexy. En hartstikke badass. Lara Stone, Kendall Jenner en Poppy Delevingne doen het op bovenstaande foto’s vast voor.

geknooptblous

  • Zo simpel maar applaus voor wie het bedacht heeft: je blouse in je bottom wear stoppen hoeft niet meer. Leg er gewoon een klein knoopje in! Het accent verschuift zo subtiel naar je taille en je heupen komen iets vrij zonder ze te accentueren (dat doe je met een blouse die je over je bottoms laat hangen juist wel!)

big belts

  • De corsetbelt is terug van weggeweest. Deze jongen legt net als bijvoorbeeld een midiskirt heel fijn het accent op je taille en omdat hij breed is moffelt ie (hallelujah!) een buikje of een muffintop net even weg.