Fashion Talk met: Fien Vermeulen

Ook altijd zo benieuwd naar de favoriete fashion-items van een ander? Wat geven ze uit aan mode, wat staat op hun wishlist en welke items kopen ze keer op keer en zijn wellicht om die reden ook wat voor jou? Wij zijn daar ook razend nieuwsgierig naar en willen maar al te graag weten waar ze dat ene jurkje vandaan hebben geplukt.

Deze keer praten we met Fien Vermeulen. Fien (28) is presentatrice en radio-nieuwslezer bij QMusic.

Favoriete outfit aller tijden: Ik heb tientallen jurkjes. Ideaal voor zo’n chaoot als ik, want je trekt er 1 aan en je hebt het overgrote deel van je outfit al. Ziet er altijd leuk uit, en je hoeft er niet zoveel over na te denken.

Outfit waar je trots op bent: Op mijn nieuwe Harry Potter T-shirt. Ik ben waanzinnig fan en wacht al sinds mijn 10e op mijn brief van Zweinstein haha. Hij combineert eigenlijk leuk bij alles, en het zegt iets over mij als persoon. Dat vind ik leuk om te laten zien in wat ik draag.

Hoeveel geld geef je per maand uit aan fashion: Het verschilt, maar gemiddeld zeker 100 tot 150 euro. Ik ben ook zo’n type dat het aan zichzelf goed probeert te praten. “Nee maar dit rokje past écht bij alles.” Soms schaam ik me wel eens voor hoeveel ik in mijn kasten heb (en toch altijd denk, ik heb niks om aan te doen), maar een paar keer per jaar geef ik dingen weg aan vriendinnen of breng ik een pakket naar de kledingbank. Zie je, praat ik het weer goed..

https://www.instagram.com/p/B2FA4SiihU3/

Wishlist voor komende maand: Ik ben op zoek naar de perfecte zwarte, hoge winterlaarzen met een mooie hak. Vind ik altijd een lastige. Niet te tuttig, niet te stoer, niet te saai, maar wel simpel en smaakvol want dit is een basic essential voor mij dat elke outfit beter maakt.. Nog even zoeken dus!

Wat koop je keer op keer weer: Ik heb laatst voor de derde keer een ijsblauwe cropped sweater van de America Today besteld. Dat ding staat echt bij alles en de kleur is zo mooi! Alleen ben ik onhandig dus laat ik er telkens eten op vallen dat dan vlekken maakt die er niet meer uit gaan. Maar zo’n trui zoek ik uit, en blijf ik dan opnieuw kopen tot ik een ander slachtoffer gevonden heb.

Waar hou je rekening mee met betrekking tot je figuur: Ik heb best wel een warme huidtint en daarbij vind ik veel kleur mooi, ik draag amper alleen zwart of wit. Verder ben ik 1.58 meter en dat vereist soms wat aanpassing. Een outfit met over de hele lengte ruches of chaos staat mij niet zo leuk want dan val ik totaal weg door mijn lengte. Overigens draag ik wel gewoon lange jurken, dat vind ik prachtig. En dat de midi rok bij mij vaak maxi valt, boeit me niks. Leuk is leuk!

Favoriet fashionitem dat eigenlijk al lang weg moet: Ik blijf vasthouden aan een skinny jeans van Levi’s die echt z’n tijd gehad heeft, punt is: nieuwe zitten gewoon minder lekker. 

Hoe ga jij met een kledingscrisis om: Die heb ik vaak. Voor een feestje overleg ik standaard met vriendinnen en zeur ik dat ik niks in mijn kast heb. Vervolgens trek ik alles er dan uit, probeer ik te zoeken naar een nieuwe combi van dingen die ik al vaker los gedragen heb en kom ik er altijd uit. Alleen dat opruimen blijft zo vervelend. 

Leen jij wel eens kleding van een vriendin of zus: Eigenlijk alleen van mijn vriend. Geen enkel shirt slaapt zo lekker als eentje van hem. En ik heb laatst een keer een overhemd van hem opgeknoopt op een jeans. Stond super tof!

https://www.instagram.com/p/BoWGkVDCpUb/