Fashion Talk met: Saar Koningsberger

Ook altijd zo benieuwd naar de favoriete fashion-items van een ander? Wat geven ze uit aan mode, wat staat op hun wishlist en welke items kopen ze keer op keer en zijn wellicht om die reden ook wat voor jou! Wij zijn daar ook razend nieuwsgierig naar en willen maar al te graag weten waar ze dat ene jurkje vandaan hebben geplukt.

Deze keer praten we met Saar Koningsberger (32). Saar is presentatrice, online creator en eigenaresse van nagelstudio Lakwerk. Ze woont met haar vriend en dochtertje Scottie (1) in Amsterdam.

Favoriete outfit aller tijden: mijn absolute go-to is een blouse in een jeans. En of dat nou een high waist is of shorts, ik hou van de combinatie met een blouse. Het is stoer maar ook vrouwelijk en stijlvol. Ik draag trouwens ook graag zwart.

https://www.instagram.com/p/ByawzNPixSN/

Outfit waar je trots op bent: Op mijn nieuwe jurkje van Saint Laurent. Hij is zwart met lange pofmouwtjes, kort maar niet ordinair. Ik geef toe hij was schreeuwend duur maar ik wilde hem zo graag dat ik hem uiteindelijk dus gekocht heb.. Ik ben er waanzinnig blij mee!

Wishlist voor komende maand: Ik heb altijd overal wishlists van maar ik heb onlangs nieuwe bikini’s gekocht. Ik was al een tijdje op zoek naar fijne nieuwe en die heb ik gevonden van Anjuna.

Hoeveel geld geef je per maand uit aan fashion: Het hangt er een beetje van af maar ik denk eerlijk gezegd €300 tot €400. Mijn vriend houdt ook heel erg van shoppen dus we doen dat regelmatig, wat niet altijd bevorderlijk is voor onze portemonnee!

Wat koop je keer op keer weer: Oversized tops in vooral effen tinten. Ik hou niet van strak. Oversized vind ik daarom heel fijn.

Waar houd je rekening mee met betrekking tot je figuur: Ik ben best wel klein, 1 meter 58 en daarom zijn rokken en jurken snel te lang. Broeken moet ik nog wel eens laten innemen om die reden. Dus daar let ik altijd goed op, op de lengte van kleding.

https://www.instagram.com/p/BwPuESegQd9/