Fashion Talk met: Yvette Broch

Ook altijd zo benieuwd naar de favoriete fashion-items van een ander? Wat geven ze uit aan mode, wat staat op hun wishlist en welke items kopen ze keer op keer en zijn wellicht om die reden ook wat voor jou? Wij zijn daar ook razend nieuwsgierig naar en willen maar al te graag weten waar ze dat ene jurkje vandaan hebben geplukt.

Deze keer praten we met Yvette Broch. Yvette (28) is voormalig professioneel handbalster en model en woont deels in Nederland en deels bij haar vriend in Griekenland.

Favoriete outfit aller tijden: Ik word heel blij van mijn oversized joggingpak! Haha.. het liefst loop ik daar de hele dag in. Heerlijk! Het is zeker geen eyecatcher maar ik voel me er comfortabel in.

Outfit waar je trots op bent: Ik ben niet echt trendgevoelig. Ik koop vaak tijdloze items. Als ik na een aantal jaar een item nog steeds uit de kast pak en draag dan ben ik trots! Puur omdat het dus een top aankoop was! Mijn jas van The Kooples bijvoorbeeld. 5 jaar geleden gekocht.. en nog steeds draag ik hem heel graag! I love it!

Hoeveel geld geef je per maand uit aan fashion: Vroeger gaf ik veel meer geld uit aan fashion! Nu shop ik bewuster, let ik op de kwaliteit en het liefst shop ik duurzaam. Ik streef nu naar echte lievelingsstukken in mijn kast in plaats van een hele kast vol met net-niet kleding.

https://www.instagram.com/p/BWXxCl-la0p/

Wishlist voor komende maand: Ik kan niet wachten op de kou! Ik kijk weer heel erg uit naar de winter! Een mooie beige trui, lange coat en boots!

Wat koop je keer op keer weer: Een zwarte top met een col! Casual maar toch ook chique.

Waar hou je rekening mee met betrekking tot je figuur: Eigenlijk met deze 2 dingen… 1) het moet fijn voelen en 2) ik moet er blij van worden!

Hoe ga je om met een kledingcrisis: Dan schakel ik een hulplijn in en dat is: mijn zus Marjolein! Mijn redder in nood haha.. Maar om heel eerlijk te zijn is het mijn eigen onzekerheid.. dan besef ik me ook wel weer dat het “maar” om kleding gaat. Boeiend.. trek gewoon wat aan!

Leen jij wel eens kleding van een vriendin of zus: Ja!! Ik leen heel vaak kleding van mijn zus! We hebben dezelfde maat en stijl dus dat is onwijs handig.. helemaal als ik dus kledingstress heb.. dan duik ik even bij haar in de kast! Marjolein heeft namelijk altijd wel wat hangen.

https://www.instagram.com/p/BOUNhQBgQGM/