Fashion Talk met: Lot Keckeis

Ook altijd zo benieuwd naar de favoriete fashion-items van een ander? Wat geven ze uit aan mode, wat staat op hun wishlist en welke items kopen ze keer op keer en zijn wellicht om die reden ook wat voor jou? Wij zijn daar ook razend nieuwsgierig naar en willen maar al te graag weten waar ze dat ene jurkje vandaan hebben geplukt.

Deze keer praten we met Lot Keckeis. Lot (30) is blogger en vlogger op Dailylot.nl. Ze woont samen met haar man Philip en hun drie kinderen in Almere.

Favoriete outfit aller tijden: Zeker weten mijn maxi-jurken! Ik ben er gek op, ondanks dat ik redelijk klein ben. 

Outfit waar je trots op bent: Ik heb een oudroze cocktailjurk dat ik droeg tijdens de tofste avond in Sydney. Onder de sterren danste ik met mijn man, hij een cocktail ik een jus… want we hadden een enorme babywens. Thuis kwamen we erachter dat ik toen al zwanger was! Dat jurkje gaat nooit meer weg!

Hoeveel geld geef je per maand uit aan fashion: Het is beter voor mijn huwelijk als ik daar geen antwoord op geef..

Wishlist voor komende maand: Hoge laarzen, een mooie najaarsjas en een mooie eindelijk-goedzittende-bh.

Wat koop je keer op keer weer: Bij Fabienne Chapot, ieder jaar weer de maxi-jurken. Heerlijkste model! Bij Scotch & Soda de fijnste jeans.

https://www.instagram.com/p/B1PAvK4owh8/

Waar houd je rekening mee met betrekking tot je figuur: Dat de taille op de juiste plek zit. Ik koop of dunne bandjes of een mouwtje maar geen dingen er tussenin… en geen rood. Prachtige kleur maar ik word er net een spookje van!

Favoriet fashionitem dat eigenlijk al lang weg moet: Hahaha! Mijn zwarte leren jack, maar je kent het… zolang ik geen mooiere vind blijf ik hem dragen.

Hoe ga jij met een kledingscrisis om: Dan word ik chagrijnig next level maar… ik heb dat bijna niet meer. Ik wil alleen nog items in mijn kast waar ik echt blij van word. De rest geef ik weg of ik verkoop het. Daardoor is mijn kledingkast wel kleiner, maar word ik wel oprecht blij van alles dat er in hangt. 

Leen jij wel eens kleding van een vriendin of zus: Ik wou dat het kon! Maar we hebben allemaal zulke andere maten dat dat er erg maf uit zou zien als we dat zouden doen.

https://www.instagram.com/p/Brf-n8VA1wD/