Fashion Talk met: Pauline de Wilde

Ook altijd zo benieuwd naar de favoriete fashion-items van een ander? Wat geven ze uit aan mode, wat staat op hun wishlist en welke items kopen ze keer op keer en zijn wellicht om die reden ook wat voor jou! Wij zijn daar ook razend nieuwsgierig naar en willen maar al te graag weten waar ze dat ene jurkje vandaan hebben geplukt.

Deze keer praten we met Pauline de Wilde (46). Pauline is presentatrice en dagvoorzitter. Ze woont met haar zoontje Beau (8) in Landsmeer.

Hoeveel geld geef je per maand uit aan fashion: Ik denk €200 per maand. Maar soms wat meer, het hangt er een beetje van af.

Outfit waar je trots op bent: Op het zwarte jurkje van La Dress. Als ik dat aantrek voel me sexy.

Favoriete outfit aller tijden: Mijn rode pak, met witte blouse en daaronder boots. Daarin voel ik me sterk, slank en powerful.

https://www.instagram.com/p/BzAMXIPoEgx/

Wishlist voor komende maand: Een leren jack! Die wil ik zooo graag.

Wat koop je keer op keer weer: Ik word -heel eerlijk- best vaak verleid tot een snelle, goedkope aanschaf. Maar telkens weer blijkt goedkoop is duurkoop!

Waar houd je rekening mee met betrekking tot je figuur: Met niet iets specifieks eigenlijk. Het moet gewoon goed zitten en goed staan.

Favoriet item dat eigenlijk al lang weg moet: Een oud leren jasje.. van het Waterlooplein. De kraag rafelt, stiekem stinkt hij ook maar ik vind hem nog steeds zo stoer dat ik er geen afstand van kan doen.

Hoe ga je om met een kledingcrisis: Niet. Ik heb een kast vol en dan toch niet dat ene perfect shirt voor op mijn favoriete broek. Binnenkort ga ik weer met mijn styliste Patty Zomer door mijn kast heen en setjes maken voor dat soort momenten.

Leen je wel eens kleding van een zus of vriendin: Ja van mijn vriendin Froukje de Both. Als ik bijvoorbeeld eenmalig een gala heb dan heeft zijn daar een prachtige jurk voor en dan mag ik die lenen. Omgekeerd lenen vriendinnen ook wel eens iets van mij.