Fashion Talk met: Renate Gerschtanowitz

Ook altijd zo benieuwd naar de favoriete fashion-items van een ander? Wat geven ze uit aan mode, wat staat op hun wishlist en welke items kopen ze keer op keer en zijn wellicht om die reden ook wat voor jou! Wij zijn daar ook razend nieuwsgierig naar en willen maar al te graag weten waar ze dat ene jurkje vandaan hebben geplukt.

Deze keer praten we met presentatrice Renate Gerschtanowitz. Renate (39) is presentatrice en moeder van twee jongens. Ze woont met haar man Winston en hun kinderen in Blaricum.

Favoriete outfit aller tijden: Jeans en een Isabel Marant-trui met laarsjes.

Outfit waar je trots op bent: Ik ben dol op tule! Zou het liefst iedere dag in zo’n wolk lopen maar dat doe ik niet. Heb wel een aantal tule rokken in mijn kast hangen en als ik er 1 draag met gympen en trui kan ik echt genieten van dat ruisende geluid.

Hoeveel geld geef je per maand uit aan fashion: Dat wisselt heel erg. Ik combineer H&M en Zara met duurdere merken. Als ik nog maar 1 merk mag kopen zou dat Isabel Marant zijn. Af en toe veroorloof ik mijzelf een uitspatting maar dat zijn dan altijd tijdloze items waar ik jaren plezier van heb. De laatste was een Goyard clutch.

https://www.instagram.com/p/BhiPn8bhVIh/

Wishlist voor komende maand: Ik shop makkelijker in de winter dan de zomer dus ik wacht nog heel even..

Waar hou je rekening mee met betrekking tot je figuur: Ik koop mijn kleding nooit te krap. Ik heb liever dat het iets wijder valt dan dat het strak zit dat vind ik echt vreselijk irritant. Dat geldt ook voor mijn ondergoed. 

Favoriet fashionitem dat eigenlijk al lang weg moet: Goedkopere kleding geef ik vaak door. Doordat ik meestal voor de klassieke items ga, kan ik het lang dragen en die blijven ook lang goed. Ik zal nooit een trendgevoelig iets dat duur is kopen

Hoe ga jij met een kledingscrisis om: Ik ben nooit zo van het vooraf bedenken dus op het moment suprême van aankleden voor een feestje kan ik nog wel eens in de stress schieten als het niet helemaal wil lukken. Maar uiteindelijk komt het altijd goed! 

Leen jij wel eens kleding van een vriendin of zus: Mijn zus woont niet in de buurt dus in geval van kledingstress is dat echt niet handig. Maar bij Danie (Bles) duik ik heel af en toe eens in de kast voor een feestje.. die heeft voor iedere gelegenheid namelijk wel iets! 

https://www.instagram.com/p/BqMqXMTA4Ng/