Favoriete getaways redactie

Waar we eerder onze favoriete shampoos, dagcremes, en mascaras  met je deelden, delen we deze week graag onze favoriete getaways!

 • Manon (Creative Director, 36 jaar) London

‘Ik ben gek op Parijs en Antwerpen maar met stip op nummer 1 staat London! Er heerst een fantastische vibe en het is wat mij betreft het New York van Europa. Je vindt er de fijnste winkels, het straatbeeld is enorm inspirerend en je kunt er ontzettend lekker eten. Daarnaast sta je binnen een paar uur vanaf Amsterdam in mijn favoriete warenhuis Selfridges op Oxford Street: alleen al voor die winkel zou ik direct weer een ticket willen boeken!’

 • Kristel (Senior Stylist Manon Meijers styling, 29 jaar) Parijs

‘Parijs! Waarom? Mooie stad, mooie winkels, mooie mode-bewuste mensen die ervoor zorgen dat ik ook een Parisienne wil zijn, mooie parkjes en dé plek om met je lief te relaxen en heerlijk te eten.’

 • Sarah (Editor in Chief, MonStyle, 29 jaar) L.A.

‘L.A.! Niet echt een getaway die je heel impulsief boekt (want: ver weg en kostbaar) maar ik geef er graag m’n getaways voor de rest van het jaar voor op….L.A. heeft een heerlijke vibe, je kunt er geweldig shoppen en het eten is er fantastisch.’

 • Dagmar (Redactrice MonStyle, 23 jaar)  Berlijn

‘Rome en Parijs zijn natuurlijk te gek. Maar, er is maar een plek waar ik jaarlijks naar toe kan zonder me ook maar een moment te vervelen. Berlijn. Wat een gruwelijk hippe en rock ‘nd roll stad. De creatieve vrijheid die de Berliners bezitten (alles kan en alles mag) is precies wat ik nodig heb tijdens een getaway. Ik kan me dagen vermaken in Berlijn Oost: het voormalige communistische gedeelte van de stad. Het barst er van de gezellige restaurantjes, second hand stores, marktjes en clubs. Sinds de val van de Berlijnse muur hangt er in Berlijn Oost een mega free spirit. Menig kunstenaar is vertrokken naar Berlijn en het wordt ook wel gezien als de gay-capital van Europa. Een aanrader in Berlijn: Ga uit! De clubs zijn een wereld van verschil met die van Nederland. Vergeet je hakken en jurkjes: ga voor sneakers en een basic topje en dans de gehele avond op de techno beats.’

 • Annick, (Senior Stylist Manon Meijers Styling, 30 jaar) Valencia
‘De perfecte getaway mét alles wat je maar wenst van een stad.. Je kunt er namelijk naar hartelust shoppen ( lang leve de rebajas) heerlijk tapas eten en sangria drinken.. En dat het liefst in een fijne strandtent met een zonnetje op je bol. Als je zin hebt in cultureel verzet volop keus. Kortom:  mijn ideale place to be.’
  • Josephine (Grafisch vormgever MonStyle, 22 jaar). Denemarken, Kopenhagen

  ‘Doordat ik half Deens ben kom ik al mijn hele leven in Denemarken. Mijn ouders hebben in het noorden van Sjælland een vakantiehuisje, waardoor ik elke zomer wel een weekje op bezoek ga. Houdt je van coole rommelmarkten, idyllische dorpjes en mooie stranden dan is dit gebied zeker een bezoekje waard! Natuurlijk als ik in Denemarken ben breng ik een bezoekje aan Kopenhagen. Deze stad verveelt mij nooit en je kan er natuurlijk heerlijk shoppen –Hallo &OtherStories -! Wat leuk is om te bezoeken naast alle leuke restaurantjes en cafe’s is Christiania. Dit is een hippie dorpje in Kopenhagen, hier hebben de mensen een eigen levensstijl en doen ze wat ze zelf willen.’

  • Manon Binkhorst (Stylist Manon Meijers Styling, 22 jaar) Barcelona 

  ‘Ik hoef niet lang na te denken over mijn favoriete getaway.. Barcelona has it all! Ik kan er shoppen, aan het strand liggen, fantastisch stappen en het is er vrijwel altijd mooi weer! De sfeer in de stad is te gek en alles samen maakt het mijn ultieme getaway!’

  • Nikki (Stylist Manon Meijers Styling, 25 jaar) Ibiza 

  ‘Ibiza is een eiland dat mega veelzijdig is. Je kunt er relaxen, geweldig stappen, het heeft fantastische plekken en ik kan er met iedereen naar toe. Aanrader voor Ibiza: huur een jeep en cruise over het eiland!’