Weekendje uitwaaien? Hier moet je zijn!

Weekend hebben en op het strand vertoeven zijn twee van de heerlijkste dingen die er bestaan. Je voeten in het zand, een lekkere warme zon op je gezicht en het kabbelende water op de achtergrond, we zouden het niet willen missen. Maar waar in ons kikkerlandje kun je dit nou het beste doen? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

1. Egmond aan Zee

Het zou nog wel eens zo kunnen zijn dat dit het beste strand is van Nederland. Een perfect oud vissersdorpje waar je kunt zwemmen, kunt shoppen, drankjes kunt drinken en héérlijk kunt eten en dit allemaal dichtbij elkaar. Wat wil je nog meer?

2. Eiland hoppen

Waan je een weekend in het buitenland en bezoek een van de Waddeneilanden. Het strand van Schiermonnikoog is een van de breedste en schoonste stranden in Europa. Altijd wel een plekje vrij op dit mooie strand. Heerlijk om te zonnen en te zwemmen. En voor de sportievelingen onder ons zijn er ook watersporten.

3. Zoutelande

De prachtige gouden zandstranden van Zeeland mogen zeker niet ontbreken aan dit lijstje. De omgeving is prachtig, het eten.. HEERLIJK! Schuif na een dag vertoeven op het strand aan bij een van de vele visrestaurants. Mosselen, kreeft of oesters. Alles even lekker.

4. Bloemendaal

Zon, zee, strand en muziek. Het bruisende strand van Bloemendaal staat bekend om haar gezellige strandclubs. Tussen het zwemmen en zonnen door kun je hier best even een dansje wagen.

5. Zandvoort

Een moderne badplaats. Een heerlijk dorp met veel terrasjes, winkels en goede restaurants, voor ieder wat wils. Met kinderen zit je op dit strand gegarandeerd goed.

6. Castricum

Het strand van Castricum kent maar vier strandtentjes. Maar dat maakt het zeker niet minder gezellig! Altijd al een keer willen barbecuen met uitzicht op zee? Vertrek wat later in de middag met een groep vrienden richting het strand met een barbecue. Eet smakelijk!

Zo wordt je stranddagje nog leuker en relaxter!
> De onmisbare accessoires voor een dagje naar het strand

Zet je geniet-knop maar aan…
> Eens wat anders dan het strand? Hier moet je zijn!

Niet.meer.doen!
> Wat je nooit moet doen voordat je naar het strand gaat