Favoriete shampoo

Net als we bij onze favoriete dagcremes deden, hebben we ook even bij alle dames op kantoor geïnventariseerd welke shampoos ze wekelijks gebruiken om hun haar te wassen en waarom dit nou precies hun favoriete shampoos zijn. Daar kwamen net zoveel verschillende antwoorden als we collega’s rijk zijn. De favoriete shampoos ever according to MonStyle in willekeurige volgorde!

 • Styliste Manon (Creative Director MonStyle en Manon Meijers Styling)
  “Als je nog niet bekend met de Philip B. Anti-flake relief shampoo ga je dit te gek vinden! Dit is echt de remedie tegen een onrustige hoofdhuid. Een probleempje: hij ruikt niet heel lekker. Daarom gebruik ik na mijn anti-flake sessie de Peppermint Avocado variant van Philip B. Te gekke combi voor een gezond haar en een gezonde hoofdhuid!”
 • Kristel (Senior Stylist, Manon Meijers Styling)
  “Ik gebruik al jaren de shampoo van Syoss voor wat volume in mijn haar. Ik heb geen moeilijk haar en deze oude variant van Syoss vervult al jaren mijn volumewens.”
 • Sarah (Hoofdredactrice MonStyle, 29 jaar)
  “Ik had een tijdje door stress en dergelijken last van een ontzettend droge hoofdhuid wat van die fijne witte schilfertjes in je haar oplevert. Te gek als je lievelingskleur zwart is! Niets hielp tot ik de Anti Flake shampoo van Philip B op advies van een dame bij skins cosmetics probeerde. Na een paar wasbeurten verdween de sneeuw letterlijk voor de zon. Een paar weken geleden gaf diezelfde dame van Skins mij een proefflacon van een andere shampoo van Philip B mee. “Deze moét je echt proberen zei ze, hij ruikt goddelijk en je haar gaat er echt waanzinnig mooi van glanzen. Wederom had ze helemaal gelijk, ik blijf aan m’n haar ruiken met deze shampoo en je hebt eigenlijk geen Argan-olie achtig serum meer nodig. Maar meine gute, €80 voor een fles shampoo gaat zelfs deze beauty freak iets te ver. Dan maar af en toe een nieuw proefmonstertje proberen los te peuteren ;)”
 • Dagmar (Redactrice MonStyle, 23 jaar)
  “Ik ben echt ontzettend lang op zoek geweest naar een shampoo die mijn haar zou herstellen. (Echt veel te vaak geverfd zonder een goede verzorging). Toen ik tegen de Rehab shampoo van Lush aan liep was ik eigenlijk meteen verkocht. Het ruikt ontzettend lekker, je haar wordt er echt (gezond) zacht van en het bevat veel organische ingrediënten. Na een maand gebruiken is mijn haar ontzettend opgeknapt. Daarnaast heb ik ook last van haaruitval. Daar hebben ze bij Lush ook een te gek product voor! Was het met een ‘New.’ De steen ziet er vreemd uit maar werkt als een dolle! Het schuimt binnen no time op en voedt je haar als een dolle. De ‘steen’ zit boordevol oliën waardoor je haar wat langer rond blijft hangen ;).”
 • Annick (Stylist Manon Meijers Styling, 30 jaar)
  Ik wissel mijn shampoos graag af zodat mijn haar niet snel vet wordt. De ware liefde op het gebied van shampoos ben ik nog niet tegengekomen ;). Wel gebruik ik standaard de zilvershampoo van Schwarzkopf. Dan wordt mijn blonde haar niet geel.”
 • Larissa (Stagiaire Manon Meijers Styling)
  “Het herstelt mijn beschadigde haar en het maakt het ontzettend zacht. Het zorgt ervoor dat je minder snel dode punten hebt (en dat scheelt weer een extra bezoekje aan de kapper. ;)). Deze shampoo en cremespoeling gebruik ik nu al drie jaar op aanraden van de kapper. Ik stap hier niet meer vanaf!”
 • Redactie stagiaire Josephine (redactie stagiaire MonStyle)
  “Voor geblondeerd haar is zilvershampoo echt het einde. Het verwijdert het gele uit mijn blonde haar en die van Guhl is wat mij betreft de aller-fijnste. Ik wil mijn haar daarnaast ook voeden dus gebruik ik ook het haarmasker van Guhl..

 

 

shampoo_redactie

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Guhl zilvershampoo

2. Syoss volume

3. Lush rehab

4. Lush new

5. Philip B

6. Philip B

7. Schwarzkopf essence

8. No more flakes

9. Sebastiaan penetrait

10. Scharwzkopf reflex zilvershampoo

[/red_box]