Fouten die je maakt bij het shoppen van een beha

Het vinden van de juiste beha is echt een onwijs moeilijke taak, daar zijn we het allemaal mee eens. Je hebt vast een lievelingsbeha die je het liefst elke dag draagt, maar geef toe: die heeft z’n beste tijd ook wel gehad. Versleten en oud en dus nu is het nu echt tijd voor een nieuwe. Maar voordat je aan het shoppen gaat, lees dan even deze fouten want  die je maakt bij het shoppen van een beha. Zodat je ze vanaf nu nooit weer maakt!

Juiste band maat
Snel een knap bh’tje zonder het te passen kopen is niet de bedoeling. Ook al heb je geen tijd, pas ‘m altijd goed aan en let hierbij op de band maat. Koop een beha met de juiste band grootte, als je namelijk een te grote band maat neemt geeft de beha niet de juiste ondersteuning.

Juiste cupmaat
Klinkt heel logisch, maar gaan we met z’n allen toch nog vaak de fout mee in! Te groot, te klein, het maakt je niet uit want er hangt nog maar één maat. Foei! Je zal echt een bh moeten kopen die je borsten goed aansluiten. Hij mag niet ‘gapen’ maar ook zeker niet te strak zitten waardoor er alles aan de buitenkant uitpuilt. Weet je niet precies de juiste maat? Vraag het dan en laat het dan eerst opmeten.

De trends volgen
Ook al vind je zo’n balconette nog zo mooi, misschien past hij helemaal niet bij jouw borsten. Pas verschillende soorten bh’s aan, zoals de plunge, push-up, de balconette, een T-shirt beha etc. Zo kun je het beste kijken welke jouw het mooist staat.

Put your shirt on
Hij mag dan wel heel mooi staan zonder shirt (ofcourse it does!), maar trek áltijd top aan die goed aansluit. Zo kun je kijken of je beha ook mooi onder je kleding staat, en dat je geen gekke vormen krijgt. Want dat wil je toch niet? En heb je geen strakke top aan? Leen ‘m even van je vriendin of pas een top uit de winkel aan.

Maat checken
Het is het allerbeste om je beha maat elke 6 maanden op te meten. Je lichaam verandert voortdurend en de ene keer zul je net een andere maat hebben dan de andere keer. Zo vind je altijd de perfecte bh!

READ NEXT:


>

Source: Haute inhabit