Geen zin in de sportschool? Deze work-outs doe je gewoon thuis

Heb jij ook van die momenten dat je écht van plan bent een sportschool-abonnement aan te vragen, maar het vervolgens maanden uitstelt? Waarschijnlijk voel je je er wel een beetje schuldig om, maar dat is niet meer nodig. Vergeet dat abonnement! Wij geven je de beste workouts voor thuis, zodat je kunt sporten wanneer het jou uitkomt. Zit je ook niet vast aan een abonnement bij een sportschool waar je toch nooit heen gaat…

Insanity Workout 

Deze workouts doe je aan de hand van 13 dvd’s. In 60 dagen kun je het resultaat behalen wat je altijd al wilde. Het is totaal geen rustige ochtendgymnastiek: deze dvd’s bevatten uitdagende en zware workouts. Je hebt er geen gewichten of apparatuur voor nodig, alleen uithoudingsvermogen. Dus schuif de bank en tafel aan de kant, hijs jezelf in je sportkleding en gaan met die banaan!

Blogilates 

Cassy Ho heeft haar eigen YouTube-kanaal die vol staat met workout video’s. Speciaal voor je benen en billen, maar total body workouts zijn er ook. Nu is er een deel van jullie die smoesjes verzint om niet te sporten (don’t worry, wij doen het ook), maar die kun je nu niet meer gebruiken. De workouts zijn namelijk niet lang: rond de 10 minuten. Dat moet kunnen, toch?

FitnessBlender

FitnessBlender is een YouTube-kanaal met meer dan 4 miljoen abonnees. Dat zegt eigenlijk al genoeg toch? Daniel en Kelli plaatsen wekelijks hele fitness routines online. Dus een trainer is helemaal overbodig. Even doorzetten en je hebt deze zomer jouw droomlichaam!

Tara Stiles 

Wil jij eigenlijk wel yogalessen volgen, maar dan het liefst thuis? Geen probleem! Tara Stiles geeft je yoga workouts via YouTube. Het zijn verschillende type workouts: voor meer energie en productiviteit of om helemaal te ontstressen. Dus pak een matje en relax!

Kayla Itsines

Vraag even rond bij je vriendinnen, want er is vast wel iemand die van haar heeft gehoord en een poging heeft gewaagd. Met het e-book van Kayla heb je namelijk binnen no time een bikini body.

Sporten is natuurlijk niet de enige manier om slanker te lijken…
15 x slanker lijken zonder ook maar een kilo af te vallen!
Door deze kapsels lijk je slanker!
Styling tips waardoor je slanker lijkt!