Gezond vreten op de bank

Niets relaxter dan netflixen met naast je een bak chips, chocolate cookies, zoute popcorn of M&M’s. Dat is natuurlijk niet persé het meest gezonde wat je kunt doen maar ja, a girl has got to do what a girl has got to do. Nu kwamen we online een gezonde variant tegen die ook nog eens bij je thuis wordt bezorgd en dat lijkt ons eigenlijk wel wat.

Healthy Snackbox

De makers van de Healthy Snackbox hebben het goed begrepen. Ze stelden een assortiment snacks samen die je kunt eten zonder dat je daarna spijt hebt en je 5 kilo zwaarder voelt. Je bestelt je snacks online en de volgende dag heb je het in huis. In de box zitten allerlei tussendoortjes en snacks voor thuis op de bank. Als je wilt kun je er ook snacks voor kinderen aan toevoegen.

Soorten boxen

Naast de standaard snackbox zijn er nog zes soorten boxen te bestellen waaronder de ‘Travelbox’ met daarin tussendoortjes die handig zijn voor onderweg en een ‘Sportbox’ speciaal voor de fanatieke sporter. In die laatste zitten dus allemaal eiwitrijke snacks speciaal voor voor, tijdens en na het sporten.

Gezond snacken op je werk

Hoe leuk je werk ook is je hebt allemaal wel zo’n inkak-momentje op kantoor. Je kan een graai doen in de snoeppot die er staat maar beter neem je bijvoorbeeld een reep zonder toegevoegde suikers en die hoog is in vezels. Vet handig dus dat de Healthy Snackbox ook te bestellen is voor op kantoor, in de bedrijfskantine of de vergaderruimte.

https://www.instagram.com/p/ByZlozgoWA8/