Gezonde snackrecepten mét chocolade

Huh? Gezonde snackrecepten? Je leest het goed. Al snel wordt er gedacht dat chocolade ongezond is en een snack gelijk een calorieën bom is. Maar pure chocolade (wel vanaf 70% cacao) is echt niet zo ongezond als je denkt. En als je ervan houdt ook nog eens heel lekker. Dus met een dieet kan jij gewoon lekker chocolade blijven eten, maar met mate hé. Niet een reep in één dag naar binnen werken. Je bent nu waarschijnlijk wel benieuwd wat voor gezonde chocolade snacks er zijn. Wij hebben een aantal recepten voor jou verzameld!

Chocolate fudge

De chocolate fudge repen zijn echt super makkelijk om te maken. En ook nog eens heel lekker. En je hebt er maar drie ingrediënten voor nodig. Ben je benieuwd hoe je deze lekkere repen kan maken? Bekijk hier het recept.

 

Chocolademousse

De chocolademousse is een guilty pleasure, waar je je echt niet schuldig bij hoeft te voelen. In het recept zitten avocado en dadels, dus dat betekent ook nog eens een bom met vitamines!

 

Chocolade kokosballen

Deze gezonde snack is super lekker. Ook heel makkelijk om te maken. Dus als je snel een gezonde snack wilt maken, zijn de chocolade kokosballen ideaal. Bekijk het recept hier.

 

Chocolade bananenbrood

Het bananenbrood wordt al veel gemaakt. En in combinatie met koffie en chocolade, is het echt een hemels. Lekker om als ontbijt om mee te nemen. Benieuwd naar het recept? Bekijk het hier.

 

PHOTOCREDITS SHUTTERSTOCK

We love Avocado

Avocado: lekker door je salade, smoothie of als snack met een beetje peper en citroensap. De variaties zijn eindeloos. De vrucht komt oorspronkelijk uit Mexico

Lees meer »