Girls night organiseren? Zo wordt het een succes

Is het echt weer eens tijd voor een meidenavond? Hebben jullie van alles te bespreken, ein-de-lijk een datum geprikt en heeft iemand haar huis ter beschikking gesteld als locatie? Top! Dan is het alleen nog de vraag wat jullie gaan doen om er een top avondje van te maken. Een filmavondje? Neh, te standaard en tijdens de film hebben jullie niet eens tijd om bij te kletsen. Gelukkig hebben wij een paar hele leuke alternatieven, dus dit gaat geen probleem worden. Dit willen jullie gaan doen tijdens jullie vriendinnenavondje:

Karaoke

Wij houdt er nou niet van karaoke? Lekker meeblèren met de bekendste (en slechtste) liedjes. Haal je playstation tevoorschijn en speel Singstar of gebruik een karaoke playlist op YouTube. Zelfs die vriendin die zichzelf niet voor schut wil zetten in een karaokebar, zal bij jou thuis helemaal losgaan.

Ranking your friends

Jullie kennen allemaal het tv-programma Ranking the Stars, toch? Hoe leuk is het om dat spel thuis te spelen met je vriendinnen. Van tevoren bedenk je de meest hilarische vragen, dan laat je al je vriendinnen een top-5 invullen en het spel kan beginnen. Natuurlijk gaat er heel veel gediscussieerd en vooral gelachen worden.

Andere spelletjes

Naast Ranking your Friends zijn er nog allerlei spelletjes waarmee jullie je sowieso mee zullen vermaken. Denk bijvoorbeeld aan 30 Seconds, Truth or Dare (nee, daar zijn jullie niet te oud voor) of verbreek het record van zoveel mogelijk drankspelletjes spelen op één avond.

Cocktails

Heerlijke drankjes kunnen natuurlijk niet ontbreken op de girls night. En hiervoor hoeven jullie echt niet naar de cocktailbar, die kunnen jullie ook prima zelf maken. Deze zijn nét zo lekker.

Dineren

Tijdens het eten kunnen jullie bijkletsen en tegelijkertijd natuurlijk genieten van het lekkere eten. In de zomer kun je een barbecue organiseren, maar jullie kunnen ook jullie favoriete eten bestellen (sushi? pizza?) of allemaal hapjes maken en er een tapas-avondje van maken.

Thema-avond

”We moeten écht weer eens een leuke foto maken samen.” Komt deze uitspraak jou ook bekend voor? Als jullie samen een thema afspreken (iets grappigs of gewoon zodat jullie kleding met elkaar matcht) gaat dit sowieso lukken. Vergeet niet om de foto ergens aan het begin van de avond te maken. Later op de avond is ook hilarisch, maar dan is hij misschien minder geschikt voor the gram.

Welke van de 15 ben jij?
> 15 type vriendinnen die we allemaal kennen

Voor als je een hele dag samen met je vriendinnen hebt:
> Ga je een dagje weg met vriendinnen? Dit wil je doen

Of zelfs een heel weekend!
> De tofste Airbnb’s voor een vriendinnenweekend