Goedkoper eten bestellen? Dat doe je zo

Friday actually means fry-day. Patatje oorlog anyone? Wij begrijpen heel goed dat je zo nu en dan ab-so-luut geen zin hebt om te koken en een avondje gaat voor makkelijk. Lekker maar snel en het eten gewoon naar je toe laat komen. Eten bestellen is tegenwoordig ook zo makkelijk, dus waarom zouden we het niet doen!? Nu is het zo dat het natuurlijk wel een beetje duurder is dan zelf koken en daarom hebben wij hebben een paar hacks voor je op een rijtje gezet waarmee je goedkoper eten bestellen een makkie wordt. Let op!

1. Discount: our second favorite D word…

(Donuts het eerste natuurlijk, duh!). Zelfs als het gaat om eten zijn wij echte koopjes jagers. Veel restaurant geven op bepaalde dagen van de week speciale kortingen. Restaurants of bezorgbedrijven bieden regelmatig kortingscodes aan. Als je deze verzilverd scheelt dit weer een paar euro persoon. Duik even het internet in en speur er een paar op.

2. Free shipping

Ja net als bij online shoppen kan dat ene kleine item het verschil maken tussen bezorgkosten of geen bezorgkosten. De gouden tip voor als je net onder het gratis bezorg bedrag zit is het toevoegen van een blikje drinken.

3. Laat de extraatjes zitten

Vaak betaal je de belachelijk veel voor een beetje mayo of knoflooksaus. Laat de extraatjes achterwegen, deze heb je vaak zelf nog in de koelkast staan. Net als drinken. Order-in is al een beetje lui natuurlijk dus een wandelingetje naar de koelkast moet prima kunnen. Focus op je main goal: ETEN.

4. Sparen

Als jij net als wij zo’n beetje een abonnement hebt op thuisbezorgd is het wellicht een idee dit te gebruiken: een volle spaarkaart is geld waard. Doe dus lekker mee aan alle spaar en stempel acties.

5. Twee voor de prijs van een

Lonely I’m so lonely… Een avondje alleen op de bank en ontzettend trek in sushi? Bel een vriendin! Samen eten is een stuk gezelliger dan alleen en betalen op zijn Dutch (splittenscheelt je toch weer de helft 😉

Heerlijke Pad Thai die je maakt in 15 minuten
5x avondeten dat binnen een kwartiertje gefixt is

Dit maakt een etentje organiseren stukken makkelijker!
Makkelijke gerechten waar al je gasten onder de indruk van zullen zijn

elfs de smoothies die jij drinkt zijn niet zo gezond als je zou denken…
> 15 gezonde etenswaren die eigenlijk niet gezond zijn

PHOTO CREDITS: MAXPIXEL